Reklama

Reklama

Scifi príbeh z roku 2304. Po osdídlení Marsu začína invázia na Zem. Kráľovná sa musí vrátiť v čase do roku 2004 a zabrániť prvému kontaktu s Marťanmi, čo viedlo ku kolonizácii Marsu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Manituova bota byla trochu lepší, ale i tak je tohle prdel na 80 minut. Smíchat Star Wars, Star Trek, western, historii a homosexuály byl od Bullyho super nápad. Chvílema jsem se fakt řezal! Anja Kling je na Němku fakt moc pěkná holka. Takže dávám 4 hvězdy, ale jednu výhradu tady fakt mam. Ta jejich podělaná bavorština dávala zabrat i mně, de facto rodilýmu mluvčímu! ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Sci-fi modly Návrat do budúcnosti, Star Wars zbastardené teplými Trekkies s nádychom Piateho Elementu nahumorno. Pomer výborných a trapných fórkov fifty-fifty, pričom chvalabohu absentuje podúrovňový fekal, a žiaľ aj nejaký ten vyslovene geniálny. Veľké mínus je nesmierne iritujúce ústredné gay trio (duo), ktoré strháva dojem niekde k plátkom typu Scary Movie. Na druhú stranu výbroná technická stránka (na Nemcov), svižná akcia aj tempo a stopáž tak akurát. Čiže vo výseldku zmiešané dojmy, ktoré by bez spomínaného mínusu mohli vystreliť film kľudne niekde k silným štyrom hviezdam. Škoda no. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Skvělá střeštěná komedie s teplouškama a drsným Schweigerem v hlavní roli. V podstatě celej vtip filmu je z 90% založenej právě na konfrontaci Schweigera s teplouskama, který maj za úkol zachránit svět, sice to neni vždycky plně zábavný, ale některý scény mě fakt dostávaly do kolen a ještě teď když vidim růžovou, tak si vzpomenu pokaždý na tenhle film. Prostě děsnej masakr, kterej vás poznamená, ať už chcete a nebo ne. Ty jejich písničky určitě jen tak z hlavy nedostanete ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

55% - Teplej StarTrek a praštěný Star Wars… Film, ve kterém rozhodně je čemu se smát, a co obdivovat. Především po technické stránce zasluhuje respekt. Jak vizuální efekty, tak práce s hudebními klišé jsou na vysoké úrovni. Allerdings… Těžiště humoru se zde nachází v infantilní mimice a přiteplené řeči, ať už zvukem (v německém originále neuvěřitelnými přízvuky, jimž jsem často nerozuměl, a nebyl jsem sám…), nebo obsahově. A to překvapivě brzy omrzí. Film dle mého názoru skýtal prostor pro mnohem více legrace i v jiných kategoriích. Traumschiff Surprise: Periode I je v mých očích slušná komedie, jež ale zdaleka nevyužila svůj vlastní potenciál. Bully Herbig v ní pouze roztáhl svůj sketch na celovečerní film, a oděl ho do hávu luxusního sci-fi. Bohužel, z onoho hávu si nedělá legraci tak často, jako ze Špukyho věčně růžových extravagancí, a to je hlavní důvod, proč jsem byl brzy znuděn, a tudíž zklamán. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V Nemecku je STAR TREK mimoriadne populárny. A tak nečudo že v tejto krajine vznikla aj paródia, ktorá mala korene v rovnomenných skečoch komediálneho programu BULLYPARADE. Paródia nesmierne vtipná a technicky vynikajúco spracovaná. A ja len dodám, že kto pozná STAR TREK a takisto aj pánov okolo Michaela Herbiga a obľubuje ich, tak si zgustne. Podobne ako pri MANITUOVEJ TOPÁNKE. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Film má k 1.1.2022 najlepší prvý "štartovací týždeň" ako čisto nemecký film v nemeckých kinách, kde si ho v 899 kinách prišlo pozrieť 3 434 809 divákov a zatiaľ ako jediný prekonal hranicu 3 miliónov divákov. S celkovou návštevnosťou 9 165 932 divákov sa jedná o 12. najnavštevovanejší nemecký film v nemeckých kinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama