Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Samantha a Tara Carpenterové a dvojčata Chad a Mindy přežily řádění tajemného vraha ukrytého pod maskou ducha v městečku Woodsboro. Ve snaze zapomenout na tyto tragické události se všichni čtyři přestěhují do New Yorku, aby tam začali nový život. Netrvá to ale dlouho a objeví se nový a ještě brutálnější vrah v masce Ghostface a jejich životy jsou opět v ohrožení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 5

Recenze (356)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Spoilery! Tato pseudo hororová série je dávno mrtvá a s každým dalším dílem v podstatě pouze paroduje sama sebe a absolutně se to nesnaží skrývat. Soudnost tvůrcům nelze upřít. Dobře vědí, že tvoří absolutní "hororové" dno a přizpůsobují tomu styl vyprávění. Celé to dávno sklouzlo do žánru komedie. Tak se jednotlivé postavy předhánějí v tom, která bude působit více retardovaným dojmem. Vraždy jsou úplně o ničem a v podstatě jen kopírují dřívější díly. Samotný závěr je pak to vůbec nejhlubší dno žumpy a je přímo k nasrání fakt, že žádná z naprosto otravných a debilních postav nezemřela a budou nás zřejmě srát i v následujících dílech. Celkově je tato epizoda asi o něco lepší než pičoidní předchozí díl, ale právě za ten závěr, který zajistil, že se dalšímu dílu obloukem vyhnu, půjdu s hodnocením níže. [10 %] ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $35miliónov║ Tržby USA $108,161,389║ Tržby Celosvetovo $168,961,389▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Stále dokola ta istá bezduchá vyvrazdovačka, bez lepšieho impulzu. 100x opakovaný priebeh scén! Nikam sa to neposunulo, aj keď ústredná dvojica nie je úplne na zahodenie a ešte prvá tretina je ako tak znesiteľná. Postupne to padne do klasického balastu plného naivne blbých scén. A záver to samozrejme zas dá úplne dole. Už by to chcelo nejaký  svieži nádych. Zlatý prvý diel, ostatné sa mu nepriblížili ani z ďaleka. /40%/ ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

K sérii som sa vrátil po trojke a to preto, že ma zaujal dej odohrávajúci sa v novom prostredí. A je to tak, šestkou dostal Scream novú krv do žíl. Čo sa týka deja, tam toho veľa už nikto nevymyslí, skôr som sa sústredil na hutné sekvencie, ako metro, samoška či rebrík. No a oná meta rovina je síce posunutá o kus ďalej ako prvý film a neustále sa o nej rozpráva, avšak tu mi príde, že scenáristi a režiséri sa snažia byť za každú cenu kvázi veľmi chytrí a cool a je to už skôr na hranici otravnosti. Či je tematizovanie toho, čo všetko sa dá prežiť, skutočne tak inteligentné, nech posúdi každý fanúšik sám. Mrzí ma to, ale okrem Jenny žiadna nová tvár nemá podľa mňa dostatočnú charizmu, na druhú stranu ma potom nemrzelo, keď niekto zomrel bolestivou smrťou. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nový diel nám ukázal najlepšie vraždy a jeden z najvýraznejších úvodov série, ktorým sa navyše fantastickým spôsobom odlíšil od zvyšných častí. Jeho záver je síce slabší a film bol preplnený logickými dierami, ale popcornová krvavá jazda ulicami New Yorku ma bavila natoľko, že som na menšie výhrady pozeral cez ružové okuliare. Aj keď sa obávam, či sa dá na sériu po štýlovom vraždení v New Yorku nadviazať ešte originálnejším spôsobom, na potenciálnu novú časť sa už teraz teším. 8/10 a VIAC TU. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Už to trochu začíná smrdět nastavovanou kaší, a i když vraždy jsou v sérii pořád tak nějak sexy, samotná mytologie zabíjení je bohužel spíš k smíchu. A nepomáhá ani protentokrát hrozně předvídatelný vrah, jelikož kruciální twist scéna prostě tahá za oči. Příště už to chce totální změnu scénáře, a vlastně možná i žánru. Jaký hororový přívlastek nahradí slasher? Survival někde v hlubokých lesích? To bych si nechal líbit. [Netflix] ()

Galerie (66)

Zajímavosti (31)

  • Se svojí 123minutovou stopáží je tento díl nejdelší z celé série Vřískot. (HanzoBureshi)
  • Jack Champion je ve svých 17 letech nejmladším hercem v sérii, který hraje jednoho z vrahů. Je také jedním z pouhých dvou teenagerů, kteří skutečně hráli dospívajícího Ghostface. Tou druhou je Emma Roberts, které bylo v době natáčení Vřískotu 4 (2011) 19 let. (Takeshi666)

Související novinky

Sedmý Vřískot vítá staré známé

Sedmý Vřískot vítá staré známé

12.03.2024

Kolem vřískající série bylo v nedávných měsících poměrně velké rušno. Poslední Vřískot 6, jenž měl premiéru zhruba před rokem, v kinech vydělal slušné peníze, stejně jako jeho předchůdce pátý díl,… (více)

Sedmý Vřískot přišel o hlavní hvězdu

Sedmý Vřískot přišel o hlavní hvězdu

22.11.2023

Zajetá a komerčně úspěšná hororová série je ve velkých problémech. Třiatřicetiletá herečka Melissa Barrera, hvězda posledních dvou dílů populární hororové řady Vřískot, totiž dostala vyhazov z… (více)

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

14.04.2023

Studio Universal v současnosti chystá několik projektů, jimiž by rádo navázalo na své zajeté a osvědčené značky. Jedním z nich je tento týden oznámený a blíže nespecifikovaný příspěvek do světa… (více)

Reklama

Reklama