Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (2)

Toshio 

všechny recenze uživatele

Co to je za bordel? Na netliksu 3 verze, Tamil, Telugu, Hindi a všechny jsou nějakej totalně debilní dabing? U filmu je napsáno akční/krimi/thriller, přitom to je nějaka debilní bláznivá komedie? Dávam jednu hvězdu aspoň za ten tanec. Ale je to muj první a poslední bollywood. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Akční podívaná s trochou komedie, s kterou tu mají mnozí, jak vidno, problém. Jejich boj. Rozjezd byl parádní a vyvražďovačka muslimských teroristů byla výborná, až mi jich bylo líto (ba ne, kecám). Celkově se mi akce velmi líbila. Nemilosrdná, stylová a vedená s radostnou hravostí. Problém nastal v momentě, kdy se zápletka v obchodním centru počala již citelně natahovat a skýtala mnohé nesrovnalosti. Závěrečné oživení ve vzduchu potěšilo kvůli dobrému provedení. V. Chandrasekar jen potvrdil svůj status mezi mými nejoblíbenějšími herci, stejně jako půvabná P. Hegde. Hudby bylo pomálu a za řeč stála jen píseň „Arabic Kuthu“. Čtyři slabší hvězdy. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Tento film je zakázán v Kataru a Kuvajtu, jelikož příběh zahrnuje extrémistické skupiny jako Al-Káida nebo ISIS. (PaTeXx)

Reklama

Reklama