Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Best seriál #3 - - - Vítej v O.C., hajzle. Takhle se to dělá v Orange County. Z tohoto žánru pro mně nejlepší seriál jaký jsem kdy viděl! Miluju Ameriku, miluju Kalifornii, miluju bezstarostný život! Neuvěřitelná pohoda na mně dopadla při sledování O.C. kdysi dávno po škole odpoledne. Sice je celý seriál postavený na né moc uvěřitelných okolnostech ale i přesto jsem si ho zamiloval. Slunce, party, vily s bazénem, krásné holky.. :) Vztahy byli sice občas jak s telenovely, ale tak to patří ke každému seriálu. Po celou dobu bylo v každém díle k slyšení několik skvělých songů, které jsem si oblíbil a bez seriálu neměl šanci poznat, takže soundtrack nejlepší jaký jsem mohl slyšet. Vtípky Setha doplňované "nechápavým" pohledem Ryana byli super :)) Mrzí mně, že se natočili pouze 4 řady :( Na tenhle seriál nikdy nezapomenu! 1 série 5* (Ryan) - 2 série 4,5* (Marissa) - 3 série 4* - (Maturita) 4 série 5* (závěr) (hodnocení za 1. - 4. sérii - konec) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nebudu se snažit nějak obhajovat tenhle seriál, protože každému se líbí něco jiného. Mě se třeba tenhle seriál líbil pro jeho jedinečnost...Není to žádné trapné Merlose Place,Dawsonův svět nebo Beverly Hills 90210 ,které naprosto nesnáším..Je to především své a má to něco do sebe.I když musím přiznat, že některé děje se tam moc opakují a to co občas udělá Ryan by nikdo nikdy neudělal a za tolik chyb má pořád střechu nad hlavou - takovou trpělivost by s ním v normálním životě nikdo neměl. Miluju postavu Setha zhrzeného a osamoceného milovníka komixů, který se na Ryana upne jako na bratra a tím je to pro mě jedinečné. ()

Reklama

Chasm 

všechny recenze uživatele

Bohatí američané v nádherných domech na předměstí řešící ty spousty problémů, které je jako privilegované bělochy potkávají - tedy jenom teenagerská zamilovanost a hádky s rodiči. Ale v originálním znění to vypadá docela profesionálně (český dabing je jeden z nejhorších co jsem kdy slyšel) a mám rád Adama Brodyho... Takže tak 55% ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nudný seriál o nudných lidech (jako vystřižených z modelingového časopisu pro 3 generace), kteří nemají co na práci a vymýšlejí samé kraviny, jen aby si ukrátili život. Ty "rodinné problémy", které tam řeší, mi přijdou asi tak vážné, jako papoušek ve smokingu. Pokud chcete trávit hodiny svého života tím, že budete sledovat tento seriál postavený na zředěné vodě, prosím. Já ne. 25% = 1/5 za zpracování. ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou mladí, krásní a dokonalí a ti co náhodou nejsou mladí, jsou pořád krásní a dokonalý a ti co náhodou nejsou krásní, chtějí být krásní a dokonalý. Na poli seriálů pro dospívající dívky se jedná o koukatelnou záležitost. Znovu si to nepustíte, ale ani si nebudete chtít vystřelit mozek z hlavy. A jaktože to vůbec znám, ptáte se? Inu, mám mladší sestru :) ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • Sam Raimi telefonoval tvůrci seriálu Joshovi Schwartzovi, aby mu řekl, že se mu strašně líbila líbací scéna ala Spiderman. (Hal_Moore)
  • Kaitlinin poník se jmenuje China. Tohle jméno je v pilotní epizodě nasprejováno na zdi v úvodní scéně. Navíc Ryan pochází ze čtvrti Chino. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama