Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze (309)

katasta 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že by mě něco takového vůbec mohlo bavit...stáhla jsem si to jen kvůli hodnocení ostatních na zahnání nudy...a hle, baví mě to. Začátky sice byly trochu rozpačité, ale čim dál pokračuju, tím více se bavím, baví mě koukat na ty intriky, zvraty, na ten zdánlivě jednoduchý život zbohatlíků...má to prostě správné tempo, humor, nadsázky a absurdity, které vás dobře zabaví, teď je to něco jako moje droga :oD ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

To je ale blbost! Sice mi udelali radost, ze tam smetanka vzpomina na sve stories z tour busu Nine Inch Nails a orgiich s Trentem Reznorem, ale takovou holcici teenage kravinu jsem fakt nevidel. Po pilotu a nekolika dilech v tom nehrozi pokracovat. Priserny scenar, katastrofalni charaktery, nic pozitivniho. A to jsem byl vzdycky fanousek shitu typu Beverly Hills, tohle se ale neda! 2/10 ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

"You can tell Jesus that the bitch is back" :-) - citována postava Georginy, druhá řada. Hodnocení po čtyřech řadách - i když se s přibývajícím počtem dílů vrší na sebe jedna nepravděpodobná intrika za druhou, stejně na tom ulítávám a život této manhattenské smetánky si nenechám ujít. Jako správný filmový nadšenec (kterým jsou i Lonely Boy a Blair) taky pozitivně hodnotím názvy jednotlivých dílů - namátkou The witches of Bushwick, Damian Darko, The empire strikes Jack nebo The unblairable lightness of being. Pozdější update - viděno komplet (6 řad) a musím dodat, že zvláště poslední dvě už nestály za nic, tvůrci už jen vařily z vody a kujení piklů se stalo tak nepravděpodobným, až to bylo směšné. Přesto nechávám čtyři hvězdičky, po Beverly Hills 90210 to byl jediný další seriál z puberťáckého prostředí, který mě opravdu bavil. ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Anděl s duší rebela, ďábel s dobrým srdcem, ambice a ctižádost pod maskou nesmělosti, hédonistický casanova s osobitým životním stylem a morální kompas schopný obětovat se pro své přátele. Pět životních příběhů prolínajících se na bojišti nemilosrdného světa plného intrik mocných a ctižádostivých. A jeden z nich je slavná Gossip Girl. Guess who ? 1. Série: 90%, 2. Série: 90%, 3. Série: 85%, 4. Série: 85%, 5. Série: 75%, 6. Série: 85%. Oblíbené postavy: Blair Waldorf, Chuck Bass. ()

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Co to sakra je? Samý fňukání, závist, naschvály, žádnej vtip, napětí, směr, pointa. Jedinou pointu, co vidim, je ukázat vypatlanejm americkejm puberťákům, že pokud nemáš bohatý rodiče, který ti poříděj minimálně vlastní limuzínu s řidičem, tak jsi totálně out a nikdo se s tebou nebaví. Takže jedinej možnej styl přežití na střední je bejt pracháč, nosit luxusní hadry, chlastat a brát drogy, spát s každym a pak děsně fňukat, jak je ten život strááááááááášně těžkej, když je člověk táááááááák bohatej. Chce se mi dát odpad, ale musim uznat, že natočený je to líbivě - tim myslim, že se hezky kouká na obraz, páč pohled na ufňukanou Serenu, mě dovádí k šílenství!!!!! ()

Galerie (1 240)

Zajímavosti (36)

  • Názvy všetkých dielov sú v skutočnosti ponechané alebo režisérmi trochu pozmenené názvy rôznych filmov. Napríklad názov 14. epizódy 1. série je "The Blair Bitch Project", čo je upravený názov snímky The Blair Witch Project (1999). (katherine.)
  • Hlasem vypravěčky Gossip Girl je hlas herečky Kristen Bell. (Anetka888)
  • Poslední píseň v posledním díle seriálu je "Kill Me" od skupiny The Pretty Reckless, jejíž frontmankou je Taylor Momsen, představitelka Jenny. V seriálu zazněla hudba z tvorby Eda Westwicka, jeho skupina se jmenovala Filthy Youth. (Romula88)

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama