Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Trošku nechápem škodoradostné komentáre a hodnotenie odpad. Sama niesom nejaká tupá puberťáčka a zároveň mám nasledovaných veľa seriálov, od tých kvalitnejších az po najprimitívnejšie telenovely a povedala by som, že mám celkom nadhlad.. The O.C. sa mi páčil, páči a zrejme stále aj páčiť bude, sledujem ho snáď už v tretej repríze a stále na ňom nevidím nič zlé, priemerné, a už vôbec nič tupé. Naopak ho považujem za celkom svieži, dynamický, nápaditý, moderný, miestami chytrý a inteligentný (Seth je fakt skvelý chlapík) seriál, ktorý ma oslovoval v časoch prvej velkej lásky na strednej škole a úplne rovnako ma oslovuje aj dnes keď už mám čo to za sebou a končím výšku. Pre mňa je The O.C. skvelý seriál !!! ()

melkor323 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno videl som len pár častí (nedobrovolne), ale keby mi holka nedovolila kresliť komixy (tiez tuto kreativnu činnosť praktizujem), tak sa jej táááááák zvysoka vyserem na hlavu, že v celej Kalifornii nemaju taku vysokú budovu, aby som to mohol uspokojivo uskutočniť a potom ju vykopem hrdzavou okovanou Punisherovou kanadou z mojho vysvieteneho plažoveho domku, nech si najde seberovneho degenerata. Tak. ()

Reklama

robbiee odpad!

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Videl som jednu časť a oblialo ma totálne znechutenie zo slabých hereckých výkonov, deja a hlavne celej myšlienky. Povedal som si, že nesúď podľa jedného dielu a tak som si pozrel ešte dva a pocity sa len zhoršovali až do úplnej nechuti. O čom to je? Komu to vôbec je adresované? Totálny brak, ktorý nenesie okrem krásnych žien (na čom aj seriál stavia) nič, ... ale totálne nič. Až doteraz som si neuvedomil presny význam pojmu - strata času,... ale úplná. Radím sa vyvarovať, .. resp. vypnúť zvuk a nechať bežať ako screensaver. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby snad autoři tímto seriálem řikali: "Nesnažte se tomu bránit, v tomto světě žijete i Vy", ale mně se to fakt nezdá. Nikdy se mi to nezdá. Filmy ani seriály tohoto tipu málokdy jsou tak pravdivé aby byly krásné. Většinou je to všechno tak nahrané až běda. Stejný případ je i zde. Kdyby bylo více humoru, nemohu říct ani popel. V tu ránu si připomenu takové Přátelé, kde se také řeší vztahy, ale v první lajně je humor. Zde kdyby to tak fungovalo, byl bych rád. Jenže tady opravdu jde jen o ty vztahy a život lidí kolem nich. (4/10) ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Už je to několik let, co jsem seriál viděl poprvé. O.C. je pro mě srdcovka a každý má seriály, na kterých vyrůstal. Pro mě je jedním z nich právě O.C. Musel jsem si celý příběh projít znovu a opět jsem byl chycen k obrazovce a hltal jeden díl za druhým. Během tří týdnů jsem se dostal opět až na konec. Může být spousta kvalitních seriálů, které člověk docení vysokým hodnocením, jak jsou propracovaný, ale vždy je potřeba i něco, co prostě potěší a odreaguje. Tahle rodina z Newportu je pro mě jednou z nejsympatičtějších napříč seriály. Postavy Ryana, Setha, Sendyho, Summer a Julie si nejde neoblíbit. Jen Marissa leze po první řadě na nervy. Navíc pocity na konci seriálu, když je vše včas a hezky ukončeno, není člověk znechucen natahováním seriálu, jsou k nezaplacení. Určitě si dám zase za pár let opáčko. 85% ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • Ve 26. epizodě Seth sežene falešné občanské průkazy. Na svém má falešné jméno C.B. Cebulski, což je redaktor v komiksovém vydavatelství Marvel Comics. Ryanovo falešné jméno je Marty Navis, který je ve skutečnosti scénáristou. (Hal_Moore)
  • Ve druhé epizodě, ve scéně kde se poperou Ryan a Luke v předváděcím domě měl Benjamin McKenzie předstírat zakopnutí. Zakopnul však ve skutečnosti a skončil v okně. Naštěstí se mu díky kožené bundě nic nestalo. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama