Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snoubenci Beau Stark a Kessy Winslová plánují společný život. Ráno spolu snídají v bistru, při odchodu z bistra Beau zvedne malý černý kámen, který ho píchne do ruky. Nevěnuje tomu pozornost, ale za pár hodin se cítí zle a večer je už v kritickém stavu. Kessy ho odvede do nemocnice, kde pracuje jejich přítel Pet. Příznaky chřipky poměrně rychle ustoupí, ale Beau se začne měnit. Z milého a laskavého mladíka se stává agresivní mladý muž trpící podivnými záchvaty, které před svým okolím skrývá. Stejné kameny nacházejí i další lidé a počet infikovaných rapidně stoupá, v následující den odpoledne je jich už 512 a brzy jsou ze stovek tisíce. Když zemře první pacient, patolog určí jako příčinu smrti prudkou otravu z ozáření jako by měl mrtvý v ruce kouli z plutonia. Třetí den přijme jediná nemocnice 50 000 pacientů a počet nakažených se stále zvyšuje (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem narazil na tento snímek ve videopůjčovně a atmosféricky to bylo celkem snesitelné, takže nemám, co bych dodal. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Lukea nemusím, ale v tomto snímku se mi líbil. Hlavně ta jeho proměna mu vážně sekla. Jinak co se týká děje, pokud jste někdy slyšeli o filmu Fakulta nebo některé verzi Invaze zlodějů těl, slyšeli jste i o tomto filmu. Jede to podle zažitýho scénáře, ničím to nevybočuje a má to ještě tu smůlu, že je to předvídatelný od a do z. Jako zábavičku na nudný podvečer bych to možná bral, ale určitě ne jako hlavní večerní snímek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Známy americký spisovateľ Robin Cook vydal v roku 1997 svoju v poradí už devätnástu knihu. Bola to novela, ktorá sa volala "Invasion" (Invázia). Tento zaujímavý a napínavý sci-fi príbeh o netradičnej, nevšednej a nenápadnej mimozemskej invázii na našu modrú planétu Zem v tom istom roku sfilmoval režisér Armand Mastroianni. Podarilo sa mu natočiť vcelku priemerný, ale miestami hodne atmosferický, dvojdielny televízny sci-fi thriller. *** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vypadají jako obyčejné kamínky, avšak každého, kdo se jich dotkne, nakazí neznámým virem. Po celé Zemi se začne šířit zhoubná nákaza, s níž si nikdo neví rady... Povvedený dvojdílný televizní snímek, který není zase tak špatný, jak by se mohlo na první pohled zdát. První díl je lepší. ()

Zajímavosti (1)

  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy Robina Cooka. (Terva)

Reklama

Reklama