Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Kinn (Mile Phakphum Romsaithong), druhý syn mafiánského bosse, je přepaden a při pokusu o útěk se setkává s Porschem (Apo Nattawin Wattanagitiphat). Porsche, vysokoškolák, který pracuje na částečný úvazek v baru, vidí pronásledovaného Kinna a přijde ho zachránit poté, co mu Kinn nabídne peníze jako odměnu. Vzhledem k Porscheovým prokázaným vynikajícím bojovým schopnostem dostává nabídku stát se Kinnovým osobním bodyguardem. I když Porsche první nabídku nepřijímá, poté, co je vydírán mimo jiné Kinnovými nepřáteli, je nucen nabídku přijmout. (VeronikaT.)

(více)

Recenze (18)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Už teď mohu napsat před vydáním posledního dílu, že tento seriál pozvedl laťku kvality BL produkce na tak vysokou úroveň, že bude těžké se k němu vůbec jinými projekty přiblížit. Každý díl si vychutnávám s českým překladem (gaytitulky) a zjišťuji, že nejen že za všechna možná kritéria hodnocení dávám maximum - pět hvězd, ale specielně za herectví a hudbu chci dát hvězd šest, a to jaksi nejde. Nemá cenu se rozepisovat, mohl bych tady napsat milion postřehů, ale to určitě udělají jiní. A zase v recenzích dva homofobní odpaďáci a zase Slováci ... 4x10 ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme. Porsche se proti své vůli stane bodyguardem. Podělá, co se dá, ale má kliku, mafiánům (hlavně Kinnovi) se zalíbil. Být to realita, tak je celá mafiánská rodinka už dávno bradou vzhůru, protože bodyguardi v čele s Porshem jsou banda trotlů. Ale když pomineme, že to má logiku bl- tedy příběh, který neviděl realitu ani z rychlíku, s diskutabilní moralitou  a občasným přiblblým humorem, jde o docela koukatelný seriál. Až do desáté epizody, pak se začaly množit všemožné WTF dějové zvraty, které seriál dost zazdily. Zejména ty z poslední epizody. Tahle postavy zemřely. Apríl, jsou naživu! 50% ()

Reklama

emkon 

všechny recenze uživatele

Úžasné. Nejočekávanější letošní BL seriál předčil veškerá má očekávání, a nastavil laťku sakra vysoko. Zařazuji do TOP 5 nejlepších seriálů za posledních 5 let. Musím se přiznat, že od poloviny seriálu si na úkor hlavních hrdinů získal moje srdce pár Kim/Porchay. Škoda, že se těmto dvěma postavám nedostalo většího prostoru. Zřejmě se tak stane ve 2.sérii, o které se již nyní mluví. Skvělý progres byl i u páru Vegas/Pete. V závěrečné epizodě to byl srdcervoucí a dechberoucí masakr. A to doslova. ()

moikan 

všechny recenze uživatele

V seriáli hrajú samí muži- krásavci, až na jednu ženu, ktorá je ukážkovo škaredá. Je tu mnoho klišé BL filmov typu : čím si v mafii vyššie, tým viac máš rozopnutých gombíkov na košeli. Ďalej prehnane množstvo mužských potomkov- traja súrodenci a každý mal iba synov.  Záver je prestrelene melodramatický, a to doslovne aj obrazne. Sprvu som si myslela, že to poňali ako paródiu, ale keď sa pred koncom stratila humorná linka, tak mi došlo, že to má byť akože „šťastný“ záver. Vygradovanie seriálu celkom ušlo až na poslednú štvrtinu, ktorá nudila. Našťastie sme tam mali nečakanú vedľajšiu násilnú lovestory. Humor ľahký, prevažne situačný, ale pobavi. Až veľmi dobre pobavi. Je to fakt vtipné, miestami až trápne, prízemné, vykonštruované. Je tam napätie a akcia, ale emočne to nie dostatočne silné. Aj napätie je nejako pobabrané. Všetko sa totiž skončí či vyrieši skôr, ako by ste sa začali o postavy strachovať. K postavám : Porsche je spočiatku nezbedný, bláznivý, ale časom stráca svoju nezávislosť a je zatiahnutý do intríg, robí prácu kde „ľahko“ zabíja ľudí. Je neskutočne rozkošný a krásny s očarujúcim úsmevom. Na druhej strane na Kinna sa nedalo zvyknúť- s tým hrubým obočím a veľkými dierkami v nose.  Morálne problematické vidím romantizovanie prostredia- mafiánskych drogových rodín a zľahčovanie zabíjania. Nebezpečenstvom seriálu je, že postupne strácate z mysle, že ide o prostredie mafie, vydieračov, zabijakov, násilníkov.. Na závery mi niečo logicky nesedí, ale nestojí to za rozoberanie. Napríklad už len SPOJLER : Porsche dostane pozíciu bossa , čo vždy neznášal a on si to užíva. Odporúčanie : tipujem, že to bude TOP z BL žánru a celkovo Thajskej produkcie, tak už len toho dôvodu odporúčam pozrieť, aby ste nemali na ostatné príliš vysoké nároky. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Tak týmto počinom BL tvorba skočila zo škôlkárskej úrovne rovno na strednú. Samozrejme ešte stále tam nájdete scenáristické diery veľkosti tej ozónovej a kopec nelogickostí, ale ak vypustíte myslenie a sústredíte sa len na to kvôli čomu to vlastne v podstate pozeráte tak to sa skutočne dostávame na iný level. Emócie a ich uveriteľnosť je to čím táto séria vyniká. Toto by však nebolo možné bez kvalitných hereckých výkonov všetkých zúčastnených a keď k tomu pripočítame výraznú zmenu prostredia a zápletky tak BL veľdielo súčastnosti je na svete. Potvrdzuje to hlavne nebývalý úspech tejto série po celom svete.... and i want to say, that Vegas is best villain ever an Bibs is most talented Thai actor i ever known. ()

Zajímavosti (3)

  • Všechny anglické věty, které řekl Vegas (Bible Wichapas Sumettikul), byly improvizovány, jelikož Bible lépe mluví anglicky než thajsky a některé dialogy pro něj byly těžké vyslovit. (mikki089)
  • Postavu rockové hvězdy KIMa, mladšího bratra KINNa, ztvárnil Jeff Satur, který je i v civilním životě hudebníkem a hudebním skladatelem. Jeho autorský song „แค่เธอ“ („Jen ty“) zní při závěrečných titulcích v 7. a 8. epizodě a také jako videozpráva pro Porchaye (Tinnasit Isarapongporn) ve 14. epizodě. (emkon)
  • Seriál je adaptací stejnojmenného BL románu, jehož autorkou je tzv. Daemi (Poi Patchayamon Theewasujaroen). (VeronikaT.)

Reklama

Reklama