Reklama

Reklama

Proti Větru s Danem Vávrou

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 2022

Recenze (6)

argus123 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujímavy hostia, paleoekolog, odborník na rozprávky a spisovatel sci-fi a další. Proste pán Vávra si vie kvalitne vybrať hosťa ktorý ma čo povedať a vždy to býva hodne zaujímavé nielen z konkretnej profesie daneho hosťa. Odporučam aj sledovať cely projekt VOX na youtube. ()

CyriC odpad!

všechny recenze uživatele

4 z 5 hostů jsou názoroví pochlebovači. A Vondruška? Strč si ho Dane už někam, to prostě není důvěryhodný historik. Jak už tady někdo podotknul, je to hodně podobné té lukavcově ideologické nálevně. ()

Dobry_clovek 

všechny recenze uživatele

V jinak odporne internetove televizi VOX se jedna o v celku zajimavy pocin. Predevsim proto, ze Vavra opousti svoji Jamu pekel a role moderatora, casto skutecne zasveceneho, mu sedi vic nez vyrovnavani si uctu se svymi “ neprateli “, kterych ma vic nez kdokoli z nas a muze si za to sam. Ano, i ja nepatrim k jeho nazorovym fanouskum, ale presto si ho vzdy rad vyslechnu, protoze Vavra neni hloupy clovek, jen je nejakym zpusobem ideologicky svazany a dela mu problem prijmout jiny nazor. V kazdem pripade je nutne rict, ze i pres chatrnou Vavrovu cestinu a ponekud toporne vystupovani, me to bavi mnohem vic nez treba sterilita DVTV, nebo Otazky Vaclava Moravce. Vavra proste ma svoje kouzlo a umi se ptat tak, jako nikdo jiny. ()

OneFreeMan 

všechny recenze uživatele

Dá se říct že to co Dan dělá, dělá dobře, a když už nic jinýho, tak se snaží nebýt "jako všichni ostatní". A to je dobře. Akorát bych panu Vávrovi doporučoval odložit nabubřelost a aroganci. Nesluší mu. Inteligentní, umělecky založený, moudrý člověk to nemá zapotřebí... ()

Reklama

Reklama