Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Co bych k tomuto filmu napsala, líbil se mi, hlavně jeho pojetí popelky, herečku Hilary Duff mám moc ráda, když jsem se na ten film dívala poprvé, připadalo mi to nesmírně zajímavé, protože podobný příběh se může stát v normálním životě mladé holky, k tomuto filmu nemám žádné výtky, můžu říct, že společně s málem filmů, této moderní doby, patří mezi špičku, ne každý má ovšem názor stejný, jako já, přesto bych chtěla říct, že je tenhle názor můj a nikdo mi ho nevezme, však se podívejte na tuto komedii a udělejte si svůj vlastní obrázek. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak se s tím vypořádat. Místama vtipné, hlavní představitelé půvabní a "charismatičtí", padouši škaredí a hloupí ... u romantických komedií s dobrým koncem brečím ani ne tak na tím šťastným koncem, ale nad tím vykonstruovaným a pokaždé stejným závěrem. Sam coby Popelka si nechal doslova s*át na hlavu, střední školu, kde studenti servírku považují za póvl bych nechal od základu opakovat základní školu. A naprosto chápu to horko :) to tady dělá s lidma divy:)) ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z hitů mých mladistvých let. Sladká a dobrotivá Hilary Duff a nádherný Chad Michael Murray coby galantní "princ." Je škoda, že tento sympatický krasavec postupem času upadl v zapomnění. Myslím, že kdyby se opět dostal do podvědomí, všichni ti Lautnerové a podobní by se mohli jít zahrabat. Ano, je to typicky americký, dokonale vypadající herec, ideální do komedií. Ale na rozdíl od spousty jiných, se nesnaží působit dojmem šamponovského, plakátového blbečka s rádoby svůdným pohledem typu "já jsem ten nejvíc sexy." Je příjemné se na něj dívat a vypadá, že si ani nehraje na krásného, ač by jistě mohl, a právem. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohraný příběh o holce, kterou všichni nesnášejí, každý se o ní otírá a hledá svého vysněného "prince"......nakonec samozřejmě vše dobře dopadne, "popelka" (Hilary Duff, která není žádná excelentní herečka, ale za to je moc hezká) získá svého vysněného a zlé maceše se vše vrátí. Přirovnal bych to k novodobému Mrazíkovi. ()

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff, která patří mezi moje oblíbenkyně v téhle skvělé komedii hrála roli, která jí hrozně pasovala. Musím podotknout že i jméno, které v komedii měla "Sam" bylo skvěle vybrané a pasovalo jí. Popelka, která pracovala jako servírka v místní restauraci a zároveň chodila do školy a chtěla se dostat na Princetonskou univerzitu to ani zdaleka nebylo všechno. Její dvě nevlastní sestry a macecha, které po ní neustále šlapaly a ničily sen, který si strašně přála. Dopisovala si s klukem přezdívka "Nomad" Chad Michael Murray. Byl j sympaťák, hrozně milý kluk, který měl svůj šarm. Její e-maily, které si psala s Nomadem zneužili její sestry a před celou školou udělali představení, které Sam hrozně položilo! Ani se nedivím tohle bylo opravdu odporné! Tohle její sestry dělali pořád!! Nedokázali skousnout že jejich nevlastní sestra je krásná a dostane se na univerzitu s klukem svých snů! Sam měla, ale skvělé přátelé, které jí podporovali a dokázali aby se Sam postavila a dokázala se postavit na vlastní nohy! " NEDOVOL ABY TĚ STRACH Z PROHRY VYŘADIL ZE HRY! Tímhle se řídím i já podotýkám velmi pravdívé!!! Musím uznat že tenhle příběh mě hrozně fascinoval a hrozně jsem obdivovala pointu příběhu! Hudba, která zapadala do scén a děje se mi hrozně líbila! Celkové skvěle natočené perfektně zpracované! ()

Galerie (94)

Zajímavosti (15)

  • Trailer obsahuje hudbu od Jamese Newtona Howarda z filmu Dave. (HappySmile)
  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)
  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)

Reklama

Reklama