Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film pre deti a mládež, ktorý oplýva americkými reáliami. Môže sa zdať prehnaný, ale ono v skutočnosti to v mnohých prípadoch v USA tak je. Je to romantická komédia bez väčších trápností s Hilary Duff, ktorú mám ako herečku rád. Skúste sa aspoň na chvíľu preniesť mysľou do detských čias, mládežníckych lások a potom možno trocha precitnete. Pekný rodinný film s myšlienkou a poučením pre deti a mládež. Roztomilý film s moderným príbehom starej známej rozprávky. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec to nebylo zas až tak špatné. Jen je třeba brát v potaz, že je to zkráka modernizovaná pohádka, takže některé situace jsou přehnané, postavy taky nejednají vždycky úplně logicky a závěr se utápí v cukru. Pokud k tomu však budete takto přistupovat, můžete se v rámci možností i slušně bavit. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Chybělo docela málo a byl bych náramně spokojený. Chybělo pouze to, aby režisér, v důsledku popularity nejrůznějších komedií proslavené Jennifer Coolidge, trochu omezil rozsah její role, nebo spíš aby ji umírnil. Ne pokaždé, když se objeví ve filmu, to musí být dvanáctá verze Stifflerovy mámy, tady totiž její komediální kreace působí veletrapně. A to mě hrozně mrzí, Hilary Duff se mi totiž asi poprvé v její kariéře opravdu líbila a Chadovi se v teenagerovském žánru nevyrovná snad nikdo. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti moderním variacím klasických témat, ať už jde o věhlasná dramata nebo nesmrtelné pohádky, ale pokaždé je potřeba k takové látce přistoupit v rozumné snaze příběh obohatit a ne jej jen bezostyšně vysát. V tomto případě je to bez sebemenšího náznaku tvůrčího vkladu a proto většina scén nefunguje a situace, ve kterých by měly emoce aspoň mírně gradovat, dochází k zívání a protočeným panenkám. Ani z těch řekněme sympatických mladých tváří nebyl režisér schopný vydolovat jediné zrnko vzájemné chemie. Bída. 30% ()

korok 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelná záležitost, nicméně dávám o něco nižší hodnocení za to, jak ten frajer odešel ze hřiště, při nejdůležitějším zápase sezóny, aby šel políbit svou lásku na tribunu a nechal zbytek týmu ve štychu. Jako fotbalista si nedovedu něco podobného představit, z toho by koukala pořádná ostuda. Ale chápu, že tenhle film je určen zejména pro pubertální holky, které takový naivní závěr jistě potěší. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)
  • Hilary Duff přijala roli, protože Popelka byla její nejmilejší pohádkou, když byla malá. (HappySmile)

Reklama

Reklama