Reklama

Reklama

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň

  • USA A Cinderella Story: Once Upon a Song (více)

Muzikálová verze věčné klasiky! Sedmnáctiletá Katie žije po smrti svého otce s nevlastní matkou Gail a jejími dětmi Bev a Viktorem. Bojí se, aby neskončila u pěstounů, proto dělá vše, co po ní její macecha, která je současně také ředitelka její školy, chce. Katie sní o tom, že se stane zpěvačkou, má nádherný hlas, a sama dokonce skládá písničky. Jednoho dne do její školy přestoupí syn známého producenta, Luke. Katie mu podstrčí svou demo nahrávku. Když se Luke snaží zjistit, kdo že to na nahrávce zpívá, Gail prohlásí, že je to její dcera Bev. Společně pak nutí Katie, aby za Bev zpívala. Když se navíc Luke, který se Katie opravdu líbí, kvůli krásnému hlasu do Bev zamiluje, je na čase, aby Katie začala bojovat za své sny, dřív než chlapec jejích snů skončí v náručí té nesprávné sestry. (TV Nova)

(více)

Recenze (62)

Blacki 

všechny recenze uživatele

Film nenabízí nic nového, stále je tu mladinká chudinka, které ubližují. Na druhou stranu musím uznat, že mě film docela bavil. Zasmála jsem se nad "kousky" mladšího brášky, kterých mohlo být i více. a šílená macecha byla také k popukání. Nějaké to klišé klidně odpustím. Díky tomuto filmu deštivý večer uběhl o něco příjemněji. ()

JuraHaw 

všechny recenze uživatele

Santostefano si z nás asi dělá srandu, první Popelka s Hilary Duff byla pěkně natočená, druhá se Selenou Gomez hudebně pojatá také v pohodě, ale u téhle třetí si snad děláš srandu - taneční kreace ala Bollywood prostě příšerné a modlil jsem se aby byl už konec, jediné malé pozitivum vidím v humoru malého brášky. Písně ty se dali poslouchat. S chutí bych dal odpad, ale to si film nezaslouží. Jestli to měl být záměr očernit Bollywood, tak u mě se jim to rozhodně nepovedlo. ()

Reklama

Basso 

všechny recenze uživatele

Tento film som absolútne nemohol dopozerať, resp. stačilo mi pozrieť si koniec a vedel som, že je to len ďalší blud nejakého B-čkového režiséra. Herecké výkony nestáli za nič a ten soundtrack bol úplne otrasný. Toto je podľa mňa film určený pre mladších teenagerov, ktorým je jedno, čo pozerajú, hlavne, že sú tam dobré holky a "nabúchaný" frajeri. ()

Tess92 

všechny recenze uživatele

přemýšlím mezi 0 a 1 hvězdičkou. Stačilo přečíst si obsah, a bylo jasné, jak celý film bude vypadat. Luke asi za moc nestojí, když flirtuje s každou holkou, kterou pozná, a nevím proč tolikrát ve filmu zdůrazňovali, že je Kate ošklivá. Je pravda, že písničky docela ušly, ale jinak to bylo totálně uhozený. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Já pořád nechápu, proč na to musí holky koukat. Jako holky myslím i ty, co jim je víc jak 16, takže i 36 a víc. Není těch různých moderních popelek už dost? No možná tahle je trochu jiná, protože je hlavně o hudbě a tanci. Kategorii filmu bych upřesnil na rodinný a hudební, komedie to rozhodně není a romantický bych tomu zrovna neříkal. Ale holky tomu asi rozumí lépe. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama