Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Mikah 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustila film podobného ražení a jsem za to ráda, protože byl velmi příjemný. Na rozdíl od většiny současných amerických studentských komedií neobsahuje nic vulgárního, takže se skutečně jedná o pohádku v moderním prostředí a jako taková mě docela dobře zabavila. Jen občas přemýšlím, jestli to v USA opravdu chodí tak, jako ve filmech, tedy zda jsou ti mladí lidé skutečně tak stupidní a neuvěřitelně povrchní – to mi na celém příběhu připadalo jako to nejméně realistické. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Ples na miestnej strednej škole dá do kopy miestneho playboya a čašníčku, ktorý o sebe ale vôbec netušia a tak sa po plese začína hľadanie vysnívanej lásky. Herecké obsadenie: Ako to v podobných amerických teenage rodinných príbehoch býva tak sú aj hlavné postavy sympatické ale herecky vysoko podpriemerné. Prevedenie: Infantilná zápletka a aj humor. Všetko je strešne vyumelkované a ide to od začiatku do konca v zabehnutých šľapajach. Jediná zápletka je výsmech na úrovni školského predstavenia čo je strašne chabé a potom prichádza presladený koniec. Pocity: Aj napriek všetkému čo som napísal sa na to dá pozerať a dá sa v nedeľu poobede pri tom oddýchnuť bez toho aby ste pri tom zaspali. Viac som ani nečakal. Pridaná hodnota: Popoluška  z Americkej strednej školy. 50% ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Co bych k tomuto filmu napsala, líbil se mi, hlavně jeho pojetí popelky, herečku Hilary Duff mám moc ráda, když jsem se na ten film dívala poprvé, připadalo mi to nesmírně zajímavé, protože podobný příběh se může stát v normálním životě mladé holky, k tomuto filmu nemám žádné výtky, můžu říct, že společně s málem filmů, této moderní doby, patří mezi špičku, ne každý má ovšem názor stejný, jako já, přesto bych chtěla říct, že je tenhle názor můj a nikdo mi ho nevezme, však se podívejte na tuto komedii a udělejte si svůj vlastní obrázek. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Kdyby Moderní Popelku natočil třeba Tarantino, určitě by neopomněl zdůraznit tupost zamilovaného Austina, který, i když Popelce několikrát šlápne na nohu či kuří oko, nepozná ji. To ale Sam vůbec nevadí, přesto za ním přileze do šatny a udělá ze sebe přede všemi kašpara. Tohle není Popelka, moderní ani nemoderní. Tohle je unifikovaná americká romantická sr...a o lásce ze střední školy.:-( ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Od tohohl filmu jsem čekala jedině to, že se pěkně zasměju nad jeho stupidností. Pár slabších míst tam sice bylo, ale jinak byl příjemný. Nic objevného - kdo by to ovšem od další verze Popelky čekal, ale šlo to a nebylo to extrémně hloupé. Snad jen se ten příběh dal trochu štavnatěji vyždímat, ale to už bych snad chtěla moc... ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama