Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože ** nevypadají nic moc, tak to zase tak hrozné není. Jako oddechovka JC2 mi bohatě stačí. Přece jen se jedná o dost originální horor. Čili žádní duchové a já nevím co ještě je dneska pomalu denní chleba scénáristů. Design Creepera je skvělý. Navíc zde má opravdu vynikajícího protivníka. Nasraný farmář s harpunou, málem mi to připomínalo Čelisti:) Jen mě trošku zaráželo, že cesty v Americe buď nikdo nepoužívá anebo ti basketbalisti projížděli místem kde nikdo nežije. 40% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

I když je to nereálný náměr, furt si myslím, že je to dobrý námět. Spracování vypadá dobře, asi byly i nějaké penízky, ale co se týče scénáře - no, je to pěkně pohnojený. Držel bych se se jen toho, že existuje bytost, která když s ní od někoho něco, tak se to stane jeho součástí, ale to ostatní - br. Něco jako vždycky za 23 roků se to probudí... Prostě kraviny, které táhnou snímek k zemi. Ale dívat se na to dá. Jen tomu vůbec nevěříte a říkáte si, že jste mohli vidět milion lepších věcí, než je zrovna tahle. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatímco autoří neustále snímek chválí a poukazují na nárust kvality ve srovnání s druhým dílem (zvláštní, že?), diváci hodnotí filmy spíše negativně a vlastně se není čemu divit. Jeepers Creepers 2 disponuje neuvěřitelně tupým scénářem (a to myslím smrtelně vážně) s minimem nápadů, nevýrazným, možná až trochu směšným záporákem (kříženec Chlamydosaura kingii a člověka) a zejména velmi slabou atmosférou, přesto přeze všechno si drží docela slušnou úroveň. JP2 jako horor moc neobstojí, Victor Salva sice čaruje seč jen to jde, ale nedaří se mu vykouzlit vůbec nic, vlastně omyl, narozdíl od prvního dílu se mu podařilo do sequelu vtisknout zábavnost a zejména tempo, díky kterému snímek rychle uteče. Otázka je jestli čas vynaložený na tenhle snímek budete brát jako zbytečně promrhaný nebo ne... ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Dvojku snad ani nelze brát jako čistý horor. Dopadlo to zcela jinak. Nevím, jestli to režisér tak chtěl, ale vyšla z toho taková hororová parodie sama sebe. Dvojku jsem viděl jako první a viděl jsem ji v kině, takže jsem si myslel, že je to tak natočené schválně. V tu chvíli se mi to moc líbilo a dal bych tomu klidně 5*. Jenže pak jsem se koukl na první film a to můj přístup pozměnilo. Koukl jsem se znovu na dvojku a v kontextu s jedničkou je špatná. Avšak jako samostatný film funguje dobře. Krom toho je tu několik scén, ze kterých mě mrazilo nehledě na celkový pohled (strašák v poli vs. kluk, noční střelba z auta na dravce). Celkově vzato je druhý film velmi dobrý sám o sobě a mizerný jako pokračování, ale 65% = 3/5 tomu dám. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, o dost slabší než jednička. Jeepers je tradičně skvělej (maska a tak), ale dost mi vadilo, že převážnou většinu filmu jen lítá, tím ztratil na děsivosti a film to hodilo do škatulky další podprůměrné sci-fi o přerostlých, zmutovaných monstrech. Dále mi vadilo, že se dvojka stala jen dalším teenagerovským vyvražďovákem, jo, dvojka je o bandě nepříjemenejch puberťácích (namyšlenejch a namachrovanejch zřejmě fotbalistech), z níž u většiny z nich jim jejich smrt přejete. A do třetice mi neuvěřitelně vadila "věštecká" roztleskávačka.... Takže ty dvě hvězdičky jen a puze za Jeeperse... V jistý okamžik jsem čekal, že řidička autobusu z tý svý krabice vytáhne pistoli a králíčka a zařve na celý autobus: "Držte huby, nebo zabiju králíčka!!!!" Ono by se to sem i hodilo a nijak by to nepřekvapilo :o) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Jonathan Breck musel strávit v maskérně každý den okolo 3-5 hodin, než se na něj podařilo obléct kostým Creepera. (SidneyP)
  • Alternativní název filmu zní "Like A Bat Out Of Hell". (Chatterer)
  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)

Reklama

Reklama