Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatímco autoří neustále snímek chválí a poukazují na nárust kvality ve srovnání s druhým dílem (zvláštní, že?), diváci hodnotí filmy spíše negativně a vlastně se není čemu divit. Jeepers Creepers 2 disponuje neuvěřitelně tupým scénářem (a to myslím smrtelně vážně) s minimem nápadů, nevýrazným, možná až trochu směšným záporákem (kříženec Chlamydosaura kingii a člověka) a zejména velmi slabou atmosférou, přesto přeze všechno si drží docela slušnou úroveň. JP2 jako horor moc neobstojí, Victor Salva sice čaruje seč jen to jde, ale nedaří se mu vykouzlit vůbec nic, vlastně omyl, narozdíl od prvního dílu se mu podařilo do sequelu vtisknout zábavnost a zejména tempo, díky kterému snímek rychle uteče. Otázka je jestli čas vynaložený na tenhle snímek budete brát jako zbytečně promrhaný nebo ne... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s nejnovějším přírůstkem do téhle minisérie se ukazuje, jak je dvojka výborná, ba co dím, je i napínavější než první film. Nápad se školním autobusem se ukázal jako velmi dobrý. Charaktery jednotlivých postav se v momentě ohrožení odkrývají. To, co by se mohlo zdát jako blábolení, by jistě znělo i ve skutečnosti, jelikož člověk zahnaný do kouta překračuje hranice všeho. Temný lovec zde hojně létá, zejména harpunovací scény jsou skvělé. Vytvoření nové hlavy je efektní, autoři si pohráli i s detaily monstra, jako je třeba dýchání. Snad jen tělo bez hlavy, z něhož nevystříkla ani kapka krve, působilo příliš neskutečně, ale ok, třeba mu všechnu krev vysál... A kvituji, že největší hajzl dostal co proto. Jednu hvězdu jsem k původnímu hodnocení přidal. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, proč jsem se na to díval. Je to to samé, akorát horší. A to o dost. Absolutní klasika hororu - banda mladých blbounů někde uprostřed ničeho a vzápětí je začne masakrovat příšera. Ta je opět velmi dobrá, ale už jsem jí jednou viděl, takže nic nového. Prostě absolutně zbytečný a ještě špatný film. 20% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemohu konstatovat takovou spokojenost jako u prvního filmu. Ne že by se jednalo o špatný horor, ale bohužel zajímavost se již vytratila a rozšířením postav (obětí) byl potlačen i pocit sounáležitosti s jejich osudy. Toto by člověk čekal až tak od čtvrtého nebo pátého filmu, ale rozhodně ne u prvního pokračování. ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Seriózny odpad bez hororovej atmosféry a technicky nezvládnutý vôbec. Hlavný strašiak pôsobí viac vtipne ako keby mal strašiť. (čo bolo cítiť aj minule, ale nie až tak moc) Scenár je naivná blbosť čo sa hodí možno do nejakej epizódy Bojíte sa tmy. Aj tam som videl viac dielov s lepšou atmosférou ako tu. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)
  • Film byl nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší horor. (Terva)
  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)

Reklama

Reklama