Reklama

Reklama

Joyland

  • Pákistán Joyland (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Haider je muž žijící ve stínu svého otce. V tradičně patriarchálně uspořádané rodině, kterou sdílí autoritativní otec, jeho dva synové se svými manželkami a dětmi, je Haider nejníže postaveným členem. Jeho manželka Mumtaz chodí do práce, zatímco on se stará o domácnost. Jednoho dne ale podléhá tlaku a začne si hledat práci, kterou nachází v taneční skupině charismatické trans umělkyně Biby. Ochromující romance na sebe nenechá dlouho čekat. Explozivní, barevná, humorná i smutná kronika jednoho nepravděpodobného milostného vzplanutí, jež v sobě nese vše nové i tradiční z pákistánské společnosti. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
Liang digitální kopie
11.12.2023

Související novinky

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

MFF Karlovy Vary ocení světová herecká esa

21.06.2022

V úterý dopoledne proběhla další tisková konference k blížícímu se 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, na níž byli mimo jiné oznámeni členové porot jednotlivých soutěžních… (více)

V Cannes byly uděleny Zlaté palmy

V Cannes byly uděleny Zlaté palmy

28.05.2022

75. ročník prestižního Mezinárodního filmového festivalu v Cannes se uchýlil ke svému konci a dnes večer proběhl zakončovací ceremoniál celé letošní filmové akce, kde byli mimo jiné oznámeni vítězové… (více)

Reklama

Reklama