Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ovzduší na Harford Road se vznáší chtíč a nabručené, upjaté Sylvii Sticklesové se to vůbec nezamlouvá. Přestože Sylviin pohledný manžel Vaughn by ochotně plnil manželské povinnosti, Sylvia prostě nemá zájem - musí vychovávat svou značně exhibicionistickou dceru Caprice. Go-Go tanečnice Caprice a její nepřirozeně zvětšené poprsí jsou právě teď v domácím vězení, které jí bylo nařízeno po několika nudistických výstupech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá komedie o ženské středního věku, co z ní rána do hlavy udělá nymfomanku a postupem času se tak děje i se všemi dalšími obyvateli Harford Road a ke konci už celá zápletka připomíná spíš nadrženou parodii na filmy se zombie tematikou.... Tak něco tak ujetého jsem ještě neviděla, ale musím přiznat, že přestože jsem chvílema nevěřila svým očím, docela dobře jsem se u filmu bavila, chvílema přiblble usmívala a párkrát i nahlas zasmála. Držet si film laťku, jakou nastavil v první své poloviňe, celou stopáž, dostal by bez problému čtyři hvězdy, ale jelikož mi druhá polovina tohoto zábavného béčka přišla už nudnější a fóry se opakující, o jednu hvězdu ubírám... Let´s go sexy :-D ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Onehdy jsem tohle DVD omylem půjčil sousedovi.Už když si ho u mě bral (ten soused),tak hned narážky, jako že je (ten disk) ňákej vlhkej a umatlanej.Ještě ten den mi ho vrátil volízanej do sucha (ten disk) a vytlemenej byl do furt (ten soused) . To všecho já už před ním. - Salut Waters.---U Waterse ,tak jako vždy pečlivě udělaná muzika (už ta přeslazená kýčovitá Silvie,na začátku,mě dostala do dobrého rozmaru) a tak jako vždy pan režisér dokazuje ,že to až zas tak moc režisér néni,a je mu to jedno (všem šmudlíkům a šmudlinám,jejichž povadlá pohlaví a ,,křesťanská" výchova jim brání přitomhle se alespoň sem tam zasmát,doporučuju jakýkoli Watersův film z let sedmdesátých a hned máte vo čom přemýšlet,upachtěnci.-A co na to Salma Blair?,-co by, konečně film,ve kterém se nemusela stahovat,-ale až tohle jednou uvidí Hellboy,to zas bude keců.... ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Preč sú časy "hardcoru" Pink Flamingos, napriek tomu Watersov nezameniteľný zmysel pre úchylnosti všetkého druhu ostal zachovaný, hoci v soft prevedení:) Dirty Shame je v celku podarená mozaika perverzitiek, poväčšine vtipných a podarených, no bohužiaľ film obsahuje aj veľa výplne. Za Hasselholffa dávam pol boda navyše:))) 3,5*/5 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skvělý film na vánoční půlnoc. To se fakt povedlo. Nikdy by mě nenapadlo, že o vánoční noci budu koukat na něco takového. Křesťani si šli užít na půlnoční a my nekřesťani jsme si užívali u telky. Muhehe. Není to tak dávno co si jeden můj spolupracovník v práci horlivě ztěžoval, jak ho sere, že se každou chvíli v televizi úplně normálně objevují všichni ti úchylní buzeranti, lesby, úchyláci a přiteplenci a on musí pořád hlídat, aby to náhodou jeho dcery neviděli a že to asi dopadne tak, že už pomalu kvůli tomu nebude moci televizi vůbec zapnout. Tak doufám, že o letošních vánocích nešli s rodinkou na půlnoční a koukli se na tenhle film, pokud ano, pravděpodobně visí oběšenej na půdě. Hodně třeskutě, nadneseně a ironicky podaná komedie o různých sexuálních "úchylkách" navážející se do puritánských moralistů. Zazní tam jedna skvělá myšlenka ve stylu, že všechno je dovoleno, pokud to tebe uspokojí a nikomu neublíží! Knoxvillova úchylka na stromy mě srazila na kolena, u nás kousek od baráku je strom, z kterýho by ho asi trefilo he, he. A kdybych byl sexoholik já, letěl bych na kozačky.... Jen Selmě ty obrovský prsa moc neslušely.... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Když pominu to, že je S. Blair nádherná ženská (i bez "vylepšených" koz), je tento film absolutně o hovnu a jde o urážku všech diváků... Aspoň těch normálních snad... Nechápu to. Sex, sex, sex a sex. Nic jiného a ještě v takovém pojetí, že mi z toho bylo na blití, jen co se film kolem sexu točil. A protože to bylo 99,9% filmu, bylo mi na blití celou dobu... Škoda a nechápu, proč by toto někdo točil... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Kniha "Suicide In The Entertainment Industry", kterou čte David Hasselhoff téměř na konci filmu, je skutečná kniha věnovaná režisérovi Johnu Watersovi jako dárek. (glitter)

Reklama

Reklama