Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, jak se k parodii dostali lidi, co s ní nikdy neměli nic moc společnýho a stvořili kousek, na který se v takovémto světě prostě nezapomíná. Nabitá zbraň 1 si utahuje ze Smrtonosný zbraně nejvíc jak to jde. Hlavně Emilio Estevez je jasnej Mel Gibson. Ve filmu se ale objeví celá řada zajímavých herců a všichni si z akčních filmů dělají maximální legraci. Pořád ale nemůžu dát plnej počet. Nevím proč, ale co se týče týhle komedie, asi mi v ní chybí Leslie Nielsen nebo Charlie Sheen - blázen, na kterého člověk nikdy ve filmech nezapomene. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* chtěl jsem si připomenout tuhle starší parodii a uvědomil jsem si při tom, že jsem ji vlastně nikdy celou neviděl a znám jí jen z pár ukázek. A buď jsem z parodií už vyrostl a nebo film stojí jen na pár vtipných scénkách, protože jsem se zase tak moc nebavil, i když má příběh hlavu a patu. Potěšilo mě, že se ve filmu objevilo i pár známých tváří v cameo rolích, které to osvěžilo, ale jinak není důvod pro další reprízu. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pročpak tenhle film tvůrci neobdařili shitcomovým smíchem, abych poznala, kdy se mám smát? Když už se jednou vědomě rozhodnu sledovat parodii, musí z toho vylézt taková nemastná, neslaná srajda, jejíž scénárista nepojedl vtipnou kaši. Kdyby se aspoň ožral nebo zhulil, ale on to psal snad po funusu svého milovaného psa. SamueleL Jackson se tedy může snažit dle libosti, podporován jedním z klanu Sheenů, přištěknut samotným Brusem Vylisem... není to nic platné. Pár uchechtnutí, co vyloudila moje relaxující bránice, stačí maximálně na dvě hvězdičky. Vy ostatní jste se bavili? Hmm, vaše výhoda, já raději něco pikantnějšího. 45% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Parodie z dob, kdy se ještě tento typ filmu uměl točit. Neboť dostat do filmu Scottyho a Kirka ze Star Treku, Bruce Willise, Pepka Námořníka, Sylvestra Stalloneho, kanibala Hannibala, výtečně parodovat Základní instikt, vložit super scénu z Komanda, to vše na základě příběhu Smrtonosné zbrani - a zároveň aby to vše dávalo smysl, bylo vtipné a zároveň i akční, tak se ne vždy povede. A já musím přiznat, že pobaveně padám do křesla před výkony Esteveze a L. Jacksona a divím se, že jsem tak dlouho o tomto tak podařeném dílku neslyšel. Navíc film je prošpikován známými a úžasnými herci téměř na každém kroku. Neuvěřitelné, kdo všechno měl v tomto filmu štěk. Hudba: Robert Folk. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na nejlepší zástupce žánru parodie to sice nemá, ale pořád je to slušná sranda, která si dělá srandu především ze Smrtonosných pastí a zbraní. Sice mi přišlo, že kadence fórů mohla být větší, ale i tak jsem se usmíval většinu času a díky znalosti předloh originálů byla určitě půlka scén zábavná. 85% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Film byl originálně zamýšlen jako celovečerní ztvárnění seriálu Sledge Hammer, policajt s.r.o., jelikož tvůrce seriálu Alan Spencer měl s produkční společností New Line smlouvu k produkci filmu. Spencer ale snahu vzdal v důsledku velmi špatných scénářů. (HellFire)
  • Nabitá zbraň je filmovým debutem pro Denise Richards, kterou můžete spatřit jako jednu z dívek v červených šatech ve scéně s piánem. (HellFire)
  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)

Reklama

Reklama