Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

campix 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní, vkusná a vtipná parodie na celou řadu slavných hollywoodských bijáků. Docela mě překvapilo, že Samuel L. Jackson hrál v takovéhle věci, ale i díky němu jsem se opravdu bavil a několikrát mě Nabitá zbraň opravdu rozesmála. Škoda, že takovéhle filmy se už netočí, jelikož dnešním tvůrcům parodií chybí většinou smysl pro vkus. Možná je to i dnešní dobou a dnešním filmovým publikem. No škoda. Velká škoda. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Časy kvalitných paródií sú už za nami a divákovi tak neostáva nič iné, len si zmlsnúť na klasike. Nabitá zbraň síce nedosahuje údernosť Horúcich striel, ani príjemnú odviazanosť Bláznivej strely, neskĺzava však do trápnosti a súčasnú konkurenciu indexom zábavnosti poráža naozaj hravo. Nepochybne by obstála aj dnes. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu, že se tady jedná o parodii hlavně na Smrtonosnou zbraň i když tu jako tradičně najdete odkazy i na jiný akční pecky, tak očekávání byla nemalá a naštěstí nezklamala. Nutno uznat, že Estevez a Jackson jsou dobře obsazeni a stylisticky navíc ještě co nejvíc upraveni aby se podobali na Gibsona s Gloverem. Výsledkem je stará dobrá parodie klasickýho stylu u který je mi jenom trochu záhadou, že nezabodovala víc v kinech a tak z chystaného pokračování nakonec nic nebylo. Škoda.80% ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opět nějaká parodie. Tato se sice nevyrovná svým bratříčkům v čele s Bláznivou střelou, ale tak nějak neví co by nabídla. V jednu chvíli se bavíte a za chvilku se nudíte, asi největší slabina tohoto jinak zajímavé snímku. Potěšili mě hlavně známé tváře ve vedlejších rolích v čele s Brucem Willisem, Whoopi Goldbergovou a Charlie Sheenem. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Parodie z dob, kdy se ještě tento typ filmu uměl točit. Neboť dostat do filmu Scottyho a Kirka ze Star Treku, Bruce Willise, Pepka Námořníka, Sylvestra Stalloneho, kanibala Hannibala, výtečně parodovat Základní instikt, vložit super scénu z Komanda, to vše na základě příběhu Smrtonosné zbrani - a zároveň aby to vše dávalo smysl, bylo vtipné a zároveň i akční, tak se ne vždy povede. A já musím přiznat, že pobaveně padám do křesla před výkony Esteveze a L. Jacksona a divím se, že jsem tak dlouho o tomto tak podařeném dílku neslyšel. Navíc film je prošpikován známými a úžasnými herci téměř na každém kroku. Neuvěřitelné, kdo všechno měl v tomto filmu štěk. Hudba: Robert Folk. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Bruce Willis není uveden v titulcích na začátku ani konci filmu. (korbitch22)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)

Reklama

Reklama