Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Když pohlédnete jaké díly poté nasledovaly , pak je toto stylové a paradní zakončení příběhů našich oblíbených hrdninů ( a necukejte , určitě jste podlehli manii). Ano máme zde pár fekálních vtípků (lanýž) , ale z přihlédnutím co vzniklo jako kopie je to jako koukat na Monty Pythoni teenagerskych komedii :D . Co mi , ale nejvíce uvízlo v hlavě je onen taneční battle v gay baru. "Všichni chtěji Stifflera!" :D . To němelo chybu a celý film vytahlo nahoru. Jak zde bylo zmíněno Stifler zde jednoznačne převalcuje všechny postavy a nakonec se u něho dočkame i romantické polohy. Kdo by to byl čekal od babkošuka! :D ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Další pokračování prciček. Dalo se na to koukat, takový milý film na páteční cečer, ale na druhou stranu žádná sláva, kterou jsem od třetího pokračování ani nečekal. Opět se tu vyskytlo několik opravdu vtipných scének, ale těch bylo poskrovnu, spíše mi to přišlo místy až trapné a značně křečovité. Nemůžu si pomoct, ale pro mě je to za takových slušných 30%. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě ne slabší než minulé díly. Dvojka takovou melancholickou atmosféru z toho, že všichni vlastně stárnem a že nám kamarádi a kamarádské párty začnou pomalu ale jistě ubývat. Už nikdy nebude nic jako dřív. Ach jo. No ale máme tady třetí díl legendární ságy. Tentokráte se děj posouvá k Jimově svatbě. Postav opět trošku ubylo. Takže vlastně dostávají ostatní tím pádem zase o něco větší kousek koláče. Největší prostor dostává Stifler, kterého bych označil za hlavní postavu filmu, protože vlastně se všechny zajímavé kousky dějí kolem něj. Ostatní jsou toporní a hlavně nevtipní. Tento film zkrátka táhnou Paul Finch a Steve Stifler. PS: Varování! Scéna s lanýžem neudělá dobře nikomu a na konci přichází... 65% ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí díl slavné série o nejlepších kamarádech ze střední školy a o jejich choutkách. Jim a Michelle se odhodlali k svatbě, no a tam nesmí chybět ani jeho kamarádi se Stiflerem a jeho nevymáchanou hubou. Tak, jak je někdy český dabing vopruz, tady sedí perfektně, zvláště u Stiflera. Řezal jsem se smíchy celou tu dobu. A těch komických, a pro hlavní hrdiny trapných situací, tam bylo nespočet. Třeba mejdan u Jima doma se slečnami uklízečkou a policistkou :-)) Tato série bude vždy mojí oblíbenou. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc musím přidat, protože oproti dvojce to alespoň nevařilo z ničeho a mělo to děj. Nebylo to žadný: "Hmm, nechce se nám vymýšlet scénář, tak jen ukážeme jak žili na vysoký a hotovo." Neříkám, že svatba je super nečekaný nápad, ale nejméně nápady na scénky jsou povedené a ať už se proti tomuto druhu humoru stavíte jak chcete, budete se smát. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)
  • Scéna, v níž Jim (Jason Biggs) na konci filmu děkuje klukům za všechno, se natáčela na dvou různých místech. Záběr na Finche (Eddie Kaye Thomas), Kevina (Thomas Ian Nicholas) a Stiflera (Seann William Scott) s budovou za zády byl natočen v Los Angeles, zatímco záběr na Jima s venkovským klubem v pozadí byl natočen v Half Moon Bay v Kalifornii. (Stocki)

Reklama

Reklama