Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (340)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Sám by som sa bol určite nepustil do zhliadnutia ktoréhokoľvek dielu tejto rady. Nakoľko som však mal vždy šťastie na nejakú spoločnosť (väčšinou v doladenom stave) nemal som výraznejší problém sa nekrotene pobaviť pri všetkých z nich. (2. a 3. diel som nevidel). Treba však uznať, že pričom ostané boli fajným priemerom, The Book of Love spolu s Band Campom už základnú American Pie laťku nepreskočili. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl série to samozřejmě je. Postavy jsou opět zcela nové, jediný kdo zůstává je náš starý známý Pan Levenstein. Oživení Rosanne Arguette mi přišlo trošku zbytečné, protože film má na můj vkus spoustu gagů naprosto nedotažených. Právě tenhle fakt je u komedie opravdu problém. Ze spousty scén by se dalo vytřískat mnohem více než se zde děje. Předokládám že za pár dní si těžko na něco určitého ze sedmého dílu vzpomenu. Jediné plus vidím v tom že zde holky podobně jako v 6. díle nešetří na spodním prádle a jdou rovnou na věc, přes tento fakt je zarážející, že si většina z nich již nechala chirurgicky zvětšit prsa. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zdálo by se, že by si tvůrci dali pokoj a už netěžili už tak přetěženou marketingovou značku American Pie. Leč opak je pravdou, opět se koná standardní teen komedie. Tedy standardní na dnešní dobu. Tak trochu se divím, že i Eugene Levy kývnul na takový trash film. Pochválit se nedá téměř nic. Scénář nemá hlavu ani patu, hluchá místa jsou zacelena Lubovými představami sexy nahých holek. První půlka série trapasů, pak série zblížení, pak série muckání, kdy ke konci i hlavní "záporák" filmu najde lásku. Aspoň, že holky ujdou a britka je opravdu britka. Ještě vás připravím na počítačem animovaného soba, který, jak jinak, udělí jednomu šťastnému členovi z řad účinkujících análné inferno a recyklace vtipu s "kvasnicovým pivem" z AP1 a půjdu do školy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí dva díly. Dobré vtipy, herci sympaťáci a hlavně je tu trochu silnější romantická linie, která se snaží vzdát hold první trilogii. Eugene Levy je perfektní, hudba rovněž. Snad akorát bych vystřihl scénu s babkou - děvkou. Ta byla fakt navýsost trapná a zoufale nevtipná. Jinak to ale byla příjemná zábava, silné 3*. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Co čert něchtěl, je tu v pořadí již sedmý American Pie s nesmrtelným Eugenem Levym!!!! Neodolal jsem a musel jsem to shlédnout :) Musím říci, že u zatim posledního dílu jsem se moc nebavil. Jako by to celé jelo jen na polovinu plynu a né a né sešlápnout až na podlahu a přitom má sedmý díl vcelku fajn nápad. Ale bohužel! Občas se zde objeví vskutku geniální scény, ale na vyzdvyhnutí filmu z podprůměru to nestačí. Nicméně co bych vyzvedl, byla Jennifer Holland, tak se mi moc líbila :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama