Reklama

Reklama

Keith Richards, život s kytarou

  • Velká Británie Keith Richards: You Can't Rock Me (více)
Velká Británie, 2019, 61 min

Režie:

Matt Salmon

Scénář:

Matt Salmon

Hrají:

Keith Richards (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Alkohol, drogy, a hlavně pořádný rock – málokdo dokázal šokovat svět víc než ikona The Rolling Stones... Keith Richards rozdává radost fanouškům hudby už více než půl století. Je srdcem a duší skupiny The Rolling Stones i autorem některých klasických hitů, které jí pomohly se zapsat do rockové historie. Přestože jeho hlavními zájmy jsou kytara a hudba, prožil Richards také život plný alkoholu, drog a výstřelků, kvůli kterým se v průběhu let se zapletl i do nesčetných právních problémů. Přes to všechno, anebo právě proto, Keith stále hraje a skládá fenomenální rockové písně, které jsou plné emocí. Dokument režiséra Matta Salmona přibližuje Richardse od počátku jeho kariéry se všemi vzestupy i pády. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Roling stones jsou nejznámější kapela jejíž zvuk se mnoho kapel snaží marně napodobit. Byl jsem i na koncertě , ale tento dokument na České televizi Art mě z 95% přinesl nové informace o ikoně Keithovi Richardsovi. Myslím že poměrně nedávno vydal i knížku pamětí, z níž jsem četl jen ukázky. ()

Reklama

hony23 

všechny recenze uživatele

Keith Richards - je jen málo muzikantů, kteří status rockové hvězdy naplňují tolik, co on. Skvělý muzikant a srdce Rolling Stones se navzdory svému divokému životu dožívá 80 let, stále koncertuje a nová deska Stounů je důkazem, že tahle parta stále ještě není za zenitem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama