Reklama

Reklama

Keith Richards, život s kytarou

  • Velká Británie Keith Richards: You Can't Rock Me (více)
Velká Británie, 2019, 61 min

Režie:

Matt Salmon

Scénář:

Matt Salmon

Hrají:

Keith Richards (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Alkohol, drogy, a hlavně pořádný rock – málokdo dokázal šokovat svět víc než ikona The Rolling Stones... Keith Richards rozdává radost fanouškům hudby už více než půl století. Je srdcem a duší skupiny The Rolling Stones i autorem některých klasických hitů, které jí pomohly se zapsat do rockové historie. Přestože jeho hlavními zájmy jsou kytara a hudba, prožil Richards také život plný alkoholu, drog a výstřelků, kvůli kterým se v průběhu let se zapletl i do nesčetných právních problémů. Přes to všechno, anebo právě proto, Keith stále hraje a skládá fenomenální rockové písně, které jsou plné emocí. Dokument režiséra Matta Salmona přibližuje Richardse od počátku jeho kariéry se všemi vzestupy i pády. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

hony23 

všechny recenze uživatele

Keith Richards - je jen málo muzikantů, kteří status rockové hvězdy naplňují tolik, co on. Skvělý muzikant a srdce Rolling Stones se navzdory svému divokému životu dožívá 80 let, stále koncertuje a nová deska Stounů je důkazem, že tahle parta stále ještě není za zenitem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Roling stones jsou nejznámější kapela jejíž zvuk se mnoho kapel snaží marně napodobit. Byl jsem i na koncertě , ale tento dokument na České televizi Art mě z 95% přinesl nové informace o ikoně Keithovi Richardsovi. Myslím že poměrně nedávno vydal i knížku pamětí, z níž jsem četl jen ukázky. ()

Reklama

Reklama