Reklama

Reklama

Rocky Horror Picture Show

  • Polsko Rocky Horror Picture Show (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladí snoubenci Brad a Janet uvíznou za bouřlivé noci před závorou označující konec cesty. Vzpomenou si, že cestou viděli starobylý hrad a rozhodnou se tam hledat pomoc. Když dorazí, uvítá je muž s bledou tváří, prořídlou kšticí a temně rudými kruhy pod očima a požádá je, aby vešli. Tak se mladá dvojice ocitne na dekadentním večírku pána domu – Dr. Franka-N-Furtera, transvestity z transsexuální Transylvánie a zjevně nepříliš příčetného vědce. Ten jim představí svůj nejnovější výtvor, urostlého blondýna Rockyho, kterého si stvořil pro své potěšení. Začíná noc plná vášní, kdy si nikdo nemůže být ničím jistý, zejména pak svým pohlavím a sexuální orientací. (AČFK)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S dekadencí a hororovou parodií si pohrávající travesti párty ze zámečku Eltona Johna, poslepována z muzikálových čísel ve stylu raného Freddie Mercuryho, Kissáků, rokenrolu a pořadu Možná přijde i kouzelník. Osobně mi chyběl už jen duet Korna s Vondráčkovou, nahý Pepa Melen za bicími a dosud štíhlý Johnny Travolta v rozhalence, hladící Meat Loafa po jeho objemné motorkářské hýždince.. Vše podstatné shrnula kleopatra a já nepřistoupím, ač tím budu trošku chcát proti uragánu Ella, na místní módní zvyk neupřímného vystavování vlastního vkusu k obdivu prostřednictvím nadhodnocení filmových (někdy rádoby) kultů. Rocky Horror Picture Show házím ze čtvrtého patra směr skleník, stejně jako Marsellus Wallace Tony Rocky Horrora a není za tím masáž nohou, ale ta k smrti nudná bizarnost. A co může být horšího, než kontroverzní bizarnost, co nedokáže bavit, či alespoň zaujmout.. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný film, ze kterého jsem odešel cca po 15ti minutách a zdaleka jsem nebyl první, natož poslední. Nechápu tento humor, nechápu ty vtipy, nechápu z toho vůbec nic a navíc se mi to vůbec nelíbí. Rocku je tam jako šafránu, zato hopsání a paruk ala Hendrix jako máku. Skoro bych se vsadil, že v tom má prsty Jess Franco, ale umělci se zřejmě Mistrem jen inspirovali ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento muzikal mi nejako nezapasoval, niektore pesnicky sa mi sice pacili, hlavne na zaciatku a na konci filmu, ale u mna tak na jedno pozretie. Najradsej mam Moulin Rouge s N. Kidman. Susan Sarandon som prvykrat videl v takejto ulohe a ani mi nenapadlo, ze ten chlapik na tej motorke je Meat Loaf. No a vykon Tima Curryho bol naozaj dobry, to musim uznat. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

No už som si to musela pozrieť, keď to má Vejka tak rada :) O filme som vedela len to, že je to muzikál a Tim Curry tam pobehuje v sexy prádelku. Alebo niečo podobné. A opätky, nezabúdajme na tie jeho opätky. Hudba je výborná, po prvom pozretí/počutí zatiaľ dominuje otvárací song a Time Warp. V istých momentoch som napäto sledovala, čo sa bude diať a niekedy som zabudla zatvoriť ústa. Herci sú zvolení výborne, od rozprávača (jeho Time Warp pohyby úžasné), cez okatú Susan, kripl pomocníka O'Briena až po kráľovňu večera - Tima. Bavila som sa výborne, teším sa ako si to znova pozriem. Damn it, Janet, I liked it! (Lumiere - 17.5.2014 - videné v kine, Lumiere - 31.10.2018 - halloweenske premietanie) ()

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Vo svete dosiahol kultový status. No u mňa nedosiahol zhola nič. Pieseň, slabá spojovacia vata, pieseň, transvestita, ešte slabšia vata, mladá Susan Sarandon v prádle, pieseň, koniec. To teda bola jazda. Beriem to tak, že ja som nepochopil skvelosť tejto Show a cudzinec zasa nedocení kult menom Dědictví aneb Kurvahošigutntág. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (79)

  • Rty na obálce filmu patří tehdejší modelce Lorelei Shark. (Alfréda)
  • Původní originální název snímku byl They Came from Denton High. (Cherish)
  • Před příjezdem do sídla Frank N Furtera (Tim Curry) má Janetin (Susan Sarandon) svetřík světle modrou barvu. Po příjezdu už je svetřík bílý. (Alfréda)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama