Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (341)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kreslený Garfield je parádní zábava pro každého bez rozdílu věku, která se ale v hraném filmu změnila na stupidní a idiotskou šaškárnu s cílovkou kolem deseti let, kde už dvanáctileté děti koulí znuděně očima. O nějakém zajímavém scénáři se samozřejmě také nedá mluvit, takže je z toho nakonec jenom strašná sračka. 30% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne príjemný hraný animák, ktorý ale stroskotáva na scenári. Je to veľká škoda, lebo Murrayovi to s nezbedným kocúrom dokonale sekne. Už len aby sa s tým tvorcovia pohrali v dvojke, čoho sa ale obávam. Mačka je ale neskutočne sama o sebe zábavná a jej salámovitosť sa dala oveľa lepšie zúžitkovať. 55%. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hezký rodinný film zvláště pro děti. Musím pochválit, že i docela dobře byl zakomponován kreslený Garfield do reálného světa mezi herce. Jediný u koho bylo poznat, že Grafield tam ve skutečnosti enní, byla sestřička na veterině, která ho nesla na lůžko. Tam bylo vidět, jak má jen jakože ruky, ani ne podél Garfielda. Jinak pejsek byl roztomilý a příběh byl taky dobrý. Herecké obsazení normální, a hudba..ani si nevybavuju, jestli tam bylo něco jiného než písnička od Black Eyed peas. :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mozna to je tim, ze komiksy s Garfieldem nepovazuju za naky genialni mistrovsky dilo, ale tenhle film mi uplne nejhorsi neprisel. Samozrejme to nesaha komiksum ani po paty, ale i tady se najde par zdarilejch hlasek a hlas Billa Murraye se k Garfieldovi hodi perfektne. Navic tu je sexy Jennifer Love Hewitt. Netvrdim, ze sem se nejak moc bavil, ani sem se moc nenasmal, ale aspon sem se moc nenudil. Slabsi 3*. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Baculatý zrzavý kocour Garfield si žije jako v bavlnce u svého pána, spisovatele Breckina Meyera. Všechno se ovšem změní, když jeho pán, zamilovaný do veterinářky Jennifer Love-Hewittové, přivede domů fenku Odie. Neurotický kocour začne žárlit a spřádat plány, jak se nepohodlné fenky zbavit. Nadává jí a až jednoho dne zmizí, kocour zjistí, že mu chybí a rozhodne se ji zachránit. Tenhle film skoro v ničem nefunguje. Humorné momenty vystřídala trapnost, nuda a celkově mě film ničím nenadchl a hlavně mě dost nebavil. Vřele nedoporučuji. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Podle Billa Murrayho přijal herec nabídku na nadabování kocoura Garfielda jen proto, že si špatně přečetl jméno scenáristy. Scénář filmu napsal Joel Cohen, Murray si ale myslel, že vidí jméno Joela Coena - poloviny slavného bratrského dua. (Nin)
  • Když jdou Jon (Breckin Meyer) s Garfieldem (Bill Murray) k autu, v českém dabingu se Garfield ptá, zda pojedou mimo jiné do „olivové zahrady“. Olive Garden, jak Garfield říká v původním znění, je název proslulého (a kvůli své kýčovitosti často zesměšňovaného) amerického řetězce restaurací s italskou kuchyní. (machonza)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama