Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada. (Magic Box)

(více)

Recenze (154)

korndaddy

všechny recenze uživatele

Existuje několik druhů filmu. Ty který mě baví, ty který mě nebaví a ty který mě vyloženě serou a to takovým způsobem, že nejsem schopen dokoukat do konce. Kde sou ty časy kdy Sígl bejval ješte akční frajer.? Tady už Štefan připomíná bramboru a láme ruce kudy chodí. Stačí se na frajera s dvouma šavlema zakoukat, soustředit a vzápětí mu ty rybičky sebrat a nakopat mu prdel. To nemluvím, o neomezeném zásobníku, kdy v malý pistole vystřílí půl armády. Štefane? není na čase to zabalit? ()

castor 

všechny recenze uživatele

On už to trvá dobré dvě dekády, kdy Steven Seagal vlastně jen úsměvně mává rukama a kmitá prsty jak na nějakém besídkovém setkání v mateřské škole. První Američan, který v Japonsku otevřel školu aikida, už nikdy neopráší starou slávu a jen zoufale spoléhá na milosrdný střih. Tvůrci do akce vkládají nejrůznější serepetičky včetně otravných zpomalovaček, hlavně, aby to vypadalo co nejlépe. Pánové, nevypadá! Jednotlivé akční sekvence mají mdlou choreografii, zadýchaný bitkař (a kdo ví, jak často nahrazován dubléry) je spíš k smíchu, děj a díry v něm raději neřeším. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak tento film se Seagalovi skutečně nepovedl. Nejen, že nenabídnul nic nového, ale svým dějem naznačil, že diváci musí být úplní troubové, kteří "zbaští" úplně vše. Myslím, že pokud by v USA našli alespoň 5 takových Seagalů, potom by armáda byla úplně zbytečná. Pouze z nostalgie a s ohledem na některá má předchozí hodnocení podobných filmů dávám slabší 2. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pmätáte si na toho bleskového chlapíka so znakom smrti, ktorého je ťažko zabiť nielen kôli jeho nemilosrdnému zmyslu pre spravodlivosť? Tak presne ten je späť! Steven Seagal skáče, kope, odhadzuje nepriateľov na desiatky metrov, strieľa ako boh. A má tu aj erotickú scénu... Práca s dublérom a s lanami je skvelá, záporáci ukážkovo učebnicoví, scenár presne podľa osvedčených pravidiel. Ešte k tomu je tu znesiteľné duševné posolstvo. ŽOLDNIERI SPRAVODLIVOSTI sa pokúsili nájsť novú cestu pre Stevana a ja som bol presvedčený, že by sa jej mal držať, teraz som si istý, že so schopným režisérom nás dokáže potešiť aj takýmto retrom v štýle deväťdesiatych rokov... Tak zaslúžene tri šutre som už akčnému video filmu dávno nedal... ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát víc i když bych moc chtěla. Ale objektivně - je smutné, co z toho fešáka zbylo jak herecky, tak fyzicky. Já jsem mohla každý jeho film, ale tady mi ty bojové scény přišly až trapné. Tu zvednutá pravá ruka - střih, zvednutá levá - střih, záda - střih a žádný pohyb a pořád dokola. I výraz se v té oteklé tváři naprosto ztrácel. Tomuhle chlápkovi, pokud stále touží hrát, by už seděl naprosto jiný druh rolí - jenže jakých? Kdo by mu je dal? On si zřejmě stále myslí, že je ten úžasný akční hrdina. Zřejmě nic jiného neumí. (Soudím podle dostupných materiálů.) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)

Reklama

Reklama