Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

kwoky 

všechny recenze uživatele

Tak ja nevim. Chtel jsem dat min, ale nejak nemuzu :) Ono je to uplne hloupe, dialogy jsou strasne, zacatek, prostredek i konec jsou hrozny dejove i charakterove. Vedle toho si ale musim postavit L.Lohan, M. Fox, hudbu, celkove vyzneni a primitivni zabavnost (kterou jsem cekal). Hned mi pripada, ze to ma styl a i kdyz pod neuveritelne povrchnim dejem uz neni nic, musim dat 3*. / Vyskytla se příležitost a viděl jsem to podruhé. Je to tak, jak jsem napsal, ale bavilo mě to míň. Takže jdu s hodnocením dolů. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl docela průšvih !!! A hlavně ve scénáři !!! Takovej přiblblej filmeček pro 12ti letý americký fanynky?? Nevím která zhulená hlava tohle vymyslela, ale ani Lindsay ani Megan Fox to nezachránily. I když - to se asi ani zachránit moc nedalo. Váhám mezi jednou a dvěma hvězdičkama, ale pro dnešek 2 i když si to víckrát určitě nepustím :o)) ()

Reklama

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

CoaTDQ je neuvěřitelně hloupý, trapný a zcela nevtipný film. Nesnáším tyhle břečky pro holky, a tento plyšový zvratek je ještě horší než Mean Girls. Zastávám sexistický názor, že teenagerovské filmy stojí za to jen tehdy, když se netočí vyloženě pro publikum čtrnáctiletých nanynek. Jsou jistí herci, kterým nemohu přijít na jméno. Lindsay Lohan patři k ním. Na obrazovce vypadá přesvědčivě asi jako Tara Reid v roli mikrobioložky nebo Steven Seagal v roli paleontologa. Na celém "filmu" jsem našel pouze dva pozitiva: stále půvabnou Glenne Headly a fešného Eli Marienthala (znalci vědí, kterou rolí se proslavil). :) ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Dodnes z mně neznámých důvodů zhlédnuto do konce. A doopravdy nevím, jak se mám dále vyjádřit. Alespoň to zkusím: Naivní, prkenné, hloupé, nadbytečné. Celý štáb včetně herců by měl sám sobě uštědřit pár facek, zamyslet se nad sebou a příště nic takového netočit. Onu jednu pouhou hvězdičku uděluji za pár pomyslně stinných momentů... A zdůrazňuji! Moc takových jsem vážně nenapočítala. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když se náhodou něco povede, hned další tři scény to zašlapou do prachu země. Hodně přetřásaný námět, hodně průměrné zpracování, hodně zvláštní jednání řady postav. A Lindsay v době, kdy ještě měla své místečko na slunci. Dnes je dávno všechno jinak. Každopádně u podobně laděných filmů vždycky záleží hodně na brýlích, které nám život posadil na nos. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama