Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

CoaTDQ je neuvěřitelně hloupý, trapný a zcela nevtipný film. Nesnáším tyhle břečky pro holky, a tento plyšový zvratek je ještě horší než Mean Girls. Zastávám sexistický názor, že teenagerovské filmy stojí za to jen tehdy, když se netočí vyloženě pro publikum čtrnáctiletých nanynek. Jsou jistí herci, kterým nemohu přijít na jméno. Lindsay Lohan patři k ním. Na obrazovce vypadá přesvědčivě asi jako Tara Reid v roli mikrobioložky nebo Steven Seagal v roli paleontologa. Na celém "filmu" jsem našel pouze dva pozitiva: stále půvabnou Glenne Headly a fešného Eli Marienthala (znalci vědí, kterou rolí se proslavil). :) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Barvičkami přepatlaná hrůza plná afektovaných jedinců a psychedelické stylizace, která nutí diváka k úvaze, co asi členové štábu při natáčení a postprodukci brali. Očividně to musela být síla a měli by s tím přestat: hlavně kvůli těm retardovaným dětem, které jsou jedinou představitelnou cílovou skupinou téhle stupidity. Hvězdičku uděluji za všechny scény, ve kterých není sweetheart Lindsay. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Snímek dává svým kritikům obří prostor pro sžíravě ironické a vášnivě kategorické odsudky. Je obchodním artiklem, který má oslovit náctileté slečny na úrovni čtenářek Bravíčka. Jde o šablonovitou povrchní záležitost, kde dokonce i životní moudra, ke kterým se postupně hrdinka dopracuje, působí triviálně a falešně. Nejsem cílová divácká skupina, ale jedovaté bonmoty přenechám povolanějším. Na odpad to zdaleka není nejen kvůli přítomnosti talentované Lindsay Lohan a (přinejmenším) půvabné Megan Fox. Ale i proto, že snímek se vyhnul trapným sexuálním narážkám, suterénnímu humoru a laciným vulgaritám. Přes všechny své neduhy je na něm vidět určitá profesionální úroveň. Jak Lindsay se svým talentem naložila, všichni víme. Škoda, holt s čím kdo zachází, s tím taky schází. Když nic jiného, je film smutnou připomínkou promarněného potenciálu dívky, která měla šanci podmanit si zábavní průmysl. Celkový dojem: 25 %. ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Dodnes z mně neznámých důvodů zhlédnuto do konce. A doopravdy nevím, jak se mám dále vyjádřit. Alespoň to zkusím: Naivní, prkenné, hloupé, nadbytečné. Celý štáb včetně herců by měl sám sobě uštědřit pár facek, zamyslet se nad sebou a příště nic takového netočit. Onu jednu pouhou hvězdičku uděluji za pár pomyslně stinných momentů... A zdůrazňuji! Moc takových jsem vážně nenapočítala. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Klasické téma teenagerů, kdy je parta kamarádek neskutečně zblázněná do zpěváka / kapely. A co se teprve bude dít, když bude příležitost zajít na jejich koncert a svého idola spatřit na vlastní oči? Puberťáci tohle okolo sebe vidí poměrně pravidelně, ve filmu jsem však tohle spatřil poprvé. Takže mi ta praštěnost hlavních postav, dívčí rivalita a občasná absurdita chování i děje nepřišla příliš divná. Ano, je to jednoduchý film spíše pro holky okolo patnáctky se spoustou ideálů, ale s očekáváním nenáročné oddychovky předem rozhodně nepobouří. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama