Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Film začíná a Val Kilmer hraje na trubku u ohýnku. Hmm příjemná atmosféra u táboráčku. Jenže pak si všimnete, že Kilmer nemá špekáček na klacku. On umírá a chce vám vyprávět svůj příběh. Příběh o tom jak se z trumpetisty stal feťák, jak se z milujícího člověka stala troska a jak se z manžela stal vrah. D.J. Caruso dokázal tento příběh skvěle odvyprávět se spoustou artových a vizuálních hrátek, kdy ho podpořil celý herecký sbor, kameraman i hudba (chválím motiv z Diabla), ale to vše by mu bylo málo platné, kdyby film nestál na kvalitním scénáři s chytrou pointou. Za zmínku stojí roličky Dannyho Trecha a Luise Guzmana. Nejlepší byl ovšem Medvídek Pů:-) Za kilo můžete v Levných knihách dostat skvělý zážitek. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Takový mix různých žánrů - chvíli komedie, chvíli retro film, chvíli thriller... I přesto se na to dá koukat a jde o vcelku originální záležitost. Val Kilmer je v "oukeji", jedna z jeho nejlepších rolí (Filip Makedonský je nepřekonatelný). Ten maník bez nosu byl dobře ujetej. 65% - 3*** PS: "zavřel jsem mu hlavu do svěráku, nařízl mu lebku pilkou...! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

To je ono. Kilmer sa nám konečne chytil. Nehovorím, že prvotriedne, ale zahral to skvele a Caruso zase ukázal, že má šancu točiť aj kvalitné filmy, nielen seriály. Film o pomste, hlavne výborne spracovaná retrospektíva, čuduj sa svete, bez akéhokoľvek klišé a obohranosti scenáru. Dokonca aj záver je kvázi prekvapením. 80%. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý film a jistě jeda z nejlepších rolí Kilmera. Příběh byl velmi zajímavý s ještě zajímavějším vyvrcholení a jedinečným závěrem. Nechyběl ani hodně dobrý humor ani pořádná akce. Jen mi trošinku vadili ty uměle natahované, podbízivé a hodně umělé trumpetové scény. Jinak ale veliké překvapení a hodně dobrá zábava. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mám rád príbehy mužov, ktorí si uvedomia, že po strate lásky cudzím pričinením nie sú ničím a tak sa (tesne pred vstupom do pekiel) idú pomstiť. Krvavo a bez milosti. Už aj tak nemajú čo stratiť. Revenge movie SALTON SEA je ozvláštnené tým, že dlho ako revenge movie nevyzerá. Caruso výborne režíruje a má pevne v rukách atmosféru i hercov. Hlavne Val Kilmer sa na chvíľku zasa vrátil. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Predstavitelia štúdia Warner Bros. neboli fanúšikmi scény atentátu na JFK v podaní Macíka Pú (Vincent D'Onofrio) a ani narážok na jeho drogovú minulosť. (vander19)
  • Herci v rámci přípav strávili spoustu času v odvykacích klinikách ve společnosti skutečných narkomanů. (POMO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama