Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

cross 

všechny recenze uživatele

Tento film je podivný. Všechny jeho neduhy jsem naprosto ochoten zapomenout, protože je zvysoka předčí herecké výkony všech zúčastněných, skvělá kamera, dynamika vyprávění i velmi funkční hudba. Nadruhou stranu, scénář je sice vynikající, nicméně obsahuje několik drobných nesrovnalostí a možná se až příliš snaží podvolit dobrému konci. Navíc, některé záběry mi sedí spíše do jiných žánrových rovin (např. počítání vystřelených kulek) a film tak poskakuje v tripovém opojení multižánrové podívané.Plné hodnocení dát nemohu, ale tentokrát je to opravdu jen tak tak, protože The Salton Sea je pro mě jedním z největších překvapení konce roku a nechápu, jak se tak kvalitní snímek může vyhnout tuzemským kinům. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Salton Sea je jedním z těch filmů, které mají na poměry velmi dobrou zápletku, zajímavé herecké obsazení, kvalitní zpracování, slušné finále, ale prostě vás nijak nezaujmou. Opravdu tedy nevím co si mám ze Salton Sea, takže pro mě kvalitní, ale opravdu velmi průměrný film. V rámci žánru to prostě není nic převratného, ale zase na druhou stranu ve filmu není nic co vás mělo výrazně pobouřit. Mluvím o zpracování a ne o nadměrné konzumaci určitých ''velmi neškodných'' látek. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

SAlton Sea není bezchybný a už vůbec ne přelomový film.Je to jen poctivě natočený žánrový snímek s fungujícím scénářem a řadou zajímavých plnokrevných postav.Při pokusech o psychologizující artové obrazy se film dostává na hodně nejistou plochu, ale naštěstí převládá kriminální linie s řadou divokých tragikomických výletů kamery do bizarního feťáckého společenství. Dobrý výkon Val Kilmera, spolehlivé herectví Deborah Unger a odpudivé zločinecké týpky vytvořené D'Onofriem a Guzmánem vytvořili koktejl, který je schopen uspokojit i náročnějšího filmového fandu.Celkový dojem 75%. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Zpočátku nevýrazný film o feťácích s prvky černého humoru, který ale každým okamžikem postupuje v něco daleko většího, jak se postupně odhaluje minulost hlavního hrdiny. Z původně něčeho, kde jsem neviděl žádnou pointu, vznikl téměř perfektní thriller, který se pro mě s každým okamžikem přidaného kusu do této skládačky a odhalení zápletky stával stále lepší a lepší a už nějakou dobu jsem se tak nebavil, když přišly na řadu skvěle promyšlené zvraty, kterých tu tedy opravdu bylo požehnaně. A nakonec jedno velké plus za netradičního, potetovaného Kilmera, který se jako hlavní charakter povedl zřejmě lépe než všichni, které bych si v tomto pojetí dokázal představit. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Tony Gayton .. Vrstvená drogová osnova včetně úvodního zasvěcení do historie speedu se zajímavým vizuálem, dobrým Val Kilmerem a zbytečně táhle podaným rozuzlením. D. J. Caruso, kdy nebyl ještě tak rozjetý resp. ho neprodukoval DreamWorks. 70%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Predstavitelia štúdia Warner Bros. neboli fanúšikmi scény atentátu na JFK v podaní Macíka Pú (Vincent D'Onofrio) a ani narážok na jeho drogovú minulosť. (vander19)
  • Herci v rámci přípav strávili spoustu času v odvykacích klinikách ve společnosti skutečných narkomanů. (POMO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama