Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Resident Evil

Resident Evil (2002)

Podle mě je to skvělá akční zombie vyvražďovačka. Na tohle se podívám rád vždycky. Nenudil jsem se ani minutu.

Salton Sea

Salton Sea (2002)

Pro tento film mám slabost. Skvělé herecké výkony snad všech i komparzistů. Geniální příběh. Nemám co dodat. 95%

Šestý smysl

Šestý smysl (1999)

Asi nejlepší duchařina, kterou jsem kdy viděl a panebože ten konec. Skvělý herci, kamera, režie. Asi prostě všechno. Tomuto filmu nemám co vytknout. 95%(nerozbrečel jsem se:))))

Halloween

Halloween (1978)

Jeden z nejvíce ziskových nezávislých filmů vůbec. Rozpočet 325,000 USD, výdělek v USA 47,000,000 USD a celosvětový k roku 2008 ..... 150,000,000 USD. V roce 2006 byl film vybrán k uchování v United States National Film Registry by the Library of Congress jako kulturně, historicky a esteticky významný. Každopádně, když jsem tento film viděl prvně, tak jsem ho zhltnul jedním dechem. Skvělá Jamie Lee a skvělá muzika. Prostě paráda. 100%

Suspiria

Suspiria (1977)

Suspiria, je jedním z mých nejoblíbenějších horrorů. Argento v tomto filmu předvádí skvělou vizuálně strhující podívanou, která je podtržená skvělou hudbou v podání Argentovi dvorní soundtrackové skupiny Goblins, z jejichž tvorby na tomto filmu musím ocenit dvě skladby. A to skladby Suspiria a Blind Concert. Každopádně celá triologie Le Tre Madri má u mě 95%. V každém díle mám svou oblíbenou scénu a v Suspirii u mě vede Argentův styl vypořádání se se slepým pianistou.

Psycho

Psycho (1960)

Perkins se své role zhostil přímo mistrně. Skvělá je i dvojka.