Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Už od počátku po větě, že nesmí na světlo jsem tušil, oč půjde, a nespletl jsem se. Občas nějaká šmouha ve tmě a sem tam zříme i kousek Matildiny masky. Děj nic moc, občas hlucho, trikově to ujde, ale těchto je ve snímku skutečně poskrovnu. V závěru zajímavá maska upálené. Celkově tedy nic moc. Slabě průměrný film kategorie B. Nova09080087152,8201 ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

penízky od téhle zoubkové víly, bych teda opravdu nechtěla.. to bych ji snad radši platila já ať nechodí :-D v určitých momentech se trošilnku bojíte... někdy se i leknete.. ale je předvýdatelné kdy a kde :) ale spíš Vás to nudí a přejete si tak už ji zabte né?? ale stejně se kouknete do konce, jestli se tak opravdu stane ;) ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Úplně nejhorší to zase nebylo, ale jako horor Propad do temnot naprosto zklamal. Příběh o zlé zubní víle by na mě možná působil v době, kdy mi padaly poslední mlíčňáky (ty poslední mi vlastně vytrhli u zubaře). Takže ani tehdy asi moc ne. Opravdu jsem se bál až úplně na konci, jak tomu parchantovi Billymu vypadl poslední zub. To jsem se fakt lekl, že to zubní víla všechno přežila a film bude pokračovat:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No já měl problémy abych neusnul a nakonec jsem fakt asi 15.minut prospal. Když jsem se vzbudil a zjistil,že nikdo ještě neumřel bylo jasné -- o nic jsem nepřišel. Bylo toho velmi málo co by se mi líbilo snad asi úvodní scéna je nej z celého filmu. No a když na konci strhl víle masku tak jsem si vzpomnel na Arniho v Predatorovi a jeho posvátnou větu... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama