Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

fishki 

všechny recenze uživatele

Musim prehlásiť, že nuda to nebola, aspoň z mojho pohladu určite. A nebola to ani klasická teenage vyvražďvačka typu jeepers, či halloween, ktorých je v poslednej dobe neúrekom. Bol to veľmi zaujímavý nápad, ale plytký a deravý scénar, ktorý zrovna nevyžaruje logikou. Na moderný horor, kde by sa mohlo strašidelných scén naplácať za sebou tisíc, som objavil možno takých päť. Asi to bude tým, že už som tých vyvražďovačiek videl niekoľko. Skoro celý film (až na úvodných asi-15 minút) sa vlečie do takého známeho scénara, až je z toho človeku zle. Milión scén, ktoré sú omielané dokola v každom horore za posledných 10 rokov (česť výnimkám), známe fráze robia tento film podpriemerným. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím pár desítek hororů, které byli strašidelné ale měli pomalejší rozjezd. Tento horor má neuvěřitelně rychlý začátek a musím se přiznat, že v prvních 10 minutách jsem se tedy opravdu bál. Ze začátku jsem si myslel, že jde spíše o pohádku, přeci jen víla " Zubnička " nezní moc strašidelně. Zhruba 30 minut to mělo skvěle našlápnuto a poté to ztratilo tempo a bylo to trošku nudnější ale stále to mělo výtečnou atmosféru. A potom přišel docela slabý konec, který byl ještě ke všemu podle mně docela přehnaný. Dále bych se chtěl zmínit o výborných vizuálních efektech ale především o zvukových efektech, které byli naprosto dokonalé. Přes všechny klady a zápory z toho vytřískám nejvíc tak 3,5*. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zubní víla, to je čistič, hlídejte si hlavní jistič! Kromě zvuku není jediný aspekt, kterým by záhrobní aktivity nasrané wire-fu dentistky mohly zaujmout a mně nejde na třetí stoličky, jak se na tak malém časovém prostoru mohou objevit i několikaminutové naprosto hluché pasáže. Liebesman je mlíčňák.. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý film, který vás nakrmí děsivou atmosférou a poměrně zajímavým příběhem už od prvních minut. To je však asi jediný kladný bod z celé stopáže toho to údajně horrorového filmu. Následujicí minuty jsou propíchané nelogickými situacemi a ještě horšími dialogy. Nevím, postupem času mi i celá zápletka, připadala spíše pro smích, než aby vás vyděsila ze spánku. V hodnocení mám však dvě hvězdičky a tu druhou dávám za efekty, které vůbec nejsou špatně, ikdyž chápu že ve tmě se případné kiksy maskují líp, než v osvětlení reflektorů. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď snímok človek neberie príliš vážne, ale skôr len ako relaxačnú hororovú vecičku, tak sa zabaviť dá. Nespravodlivo odsúdená pôvodne milá babička sa vracia zo záhrobia ako zúbková víla aby roztočila svoj kolotoč pomsty. Niektoré miesta dokonca zaváňali celkom dobrou ducharinou s pár funkčnými ľakačkami. Ani po obsahovej stránke to nebolo najhoršie, stále sa niečo dialo (inak začiatok bol asi najlepší) a nechýbala ani istá dávka napätia. U mňa celkom spokojnosť. 60/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama