Reklama

Reklama

Inspektor a noc

  • Bulharsko Inspektorat i noshtta (více)

Obsahy(1)

Jeden omšelý dům v Sofii, jeden mrtvý muž a jeden inspektor, který se nechová a nemluví tak, jak bylo v bulharském film před padesáti lety obvyklé. (NFA)

Recenze (2)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Film se z větší části odehrává v noci, proto to má i v názvu, jde o kriminální thriller, kde se inspektor musí prokousat přes mrtvoly, podvody a oddělit lži od plev, když všichni lžou, až to tiskne. A k tomu se mu vrací vzpomínky na svoji bývalou lásku, nemá to lehké, ale on si s tím již poradí, když si tuto práci sám vybral. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Malo Bulharskych filmov je k dispozicii, tato databaza je komplet zamerikanizovana. Ovsem, bulharska kinematografia ma co ponuknut, Rangel Valcanov je suverenne najdolezitejsi bulharsky reziser, vacsina jeho filmov nie je k dispozicii tu. A jak som pozeral ruske kanaly /Rusi maju vsetko, ale doslova vsetko/, tak nie su k dispozicii ani tam. Dalsi znamy bulharsky reziser bol Christo Dulgerov. Film som objavil vdaka tomu, ze som sa vysral na vatovo plane kokoti plky z filmovej teorie a namiesto filmovej teorie som zaviedol filmovu prax : 77 % ()

Reklama

Reklama