Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

celticek 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic, mega hype za to vůbec nestál. Jak to bylo ve skutečnosti do puntíku nevím, ale jde cítit, že se hodně přibarvovalo. Ikdyž je Vergara krásná ženská, tak tady jí ta pleťová maska kape přímo ze ksichtu. I ten frňák má jak Darina Rolincová. Mohla by šňupat rodinné domky:) Poslední dvě epizody pro mě byly vyloženě utrpení. S Narcos to prohrává na celé čáře. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Další povedené dílko od tvůrců série Narcos. Griselda odsýpá paradoxně líp než Mexico, které bylo už na mě příliš táhlé. Z počátku jsem kvitoval menší počet dílů, ale poslední dvě epizody jsou v příliš zrychleném tempu a vyústěním celého příběhu je až moc v rychlých obrátkách, který s Griseldy dělá naprostého blázna. Opět nechybí zvraty a ve finále jsem si to užil víc než sérii Mexico. Možná stálo za to rozvrhnout scénář tak, aby to pojmuly aspoň dvě série, myslím si, že bylo z čeho čerpat......70% ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vergara je skvělá - o tom žádná, nicméně že by mě to tak vtáhlo, jak mi to prezentovali jiní, to zase ne...A nevím, zdali je to tím, že existuje v dnešní době obrovské množství dokumentů či jsem nějak počítala s tím, že to bude větší "masaker". Nicméně - je to fajn, je dobré vidět i někoho jiného než "Pabla" :D a to vlastně ve stejné době :D To je za mě asi právě to nejzajímavější, protože v té době a ještě k tomu žena ;) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

někde mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Jako hodně přibarvená narcopohádka Griselda obstojí bez problémů a i když se na svého slavnějšího Narcos sourozence moc nechytá, tak jí v jádru nic nechybí. Je tu líbivý retro vizuál, dobře vybraný soundtrack, mocenské boje mezi drogovými dealery, nějaká ta vražda a samozřejmě velmi dobrá Sofia Vergara. Ta je nejlepší během hysterických momentů, kdy přestává věřit úplně všem a všude vidí zrádce. Jako životopis drogové kmotry nicméně tahle série kulhá na obě nohy. Tam kde se již zmíněné Narcos snažilo držet skutečných událostí poměrně věrně, Griselda se realitou inspiruje jen velmi velmi volně. Zatímco tady je nám Griselda ze začátku představena jako "chudinka" prchající před manželem a snažící se v Americe začít nový život pro sebe a svoje syny, ve skutečnosti to byla pěkná a drsná svině už od mládí, která se neštítila zabíjet (i svoje nejbližší) a v době svého přesunu do USA už do země dávno pašovala drogy (nemluvě o tom, že už předtím řídila spolu s jedním ze svých manželů drogový byznys v New Yorku) a postupem času udělala z Miami místo s největším počtem vražd, kdy umírali i nevinní lidé. To, že Sofia Vergara vypadá i po faceliftu asi tisíckrát lépe než reálná Griselda se tak jeví spíš jen jako drobný detail. Jenže on by se asi divákům příběh o úplném magorovi prodával trochu hůř než příběh o silné ženě, která přechytračila svoje drogové kámoše. Je každopádně jen na divákovi jak si tohle všechno přebere a kolik toho bude ochoten Netflixu odpustit...70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„UVIDÍME, KAM AŽ TO DOTÁHNEŠ…“ Stará rašple se třema parchantka dorazila do USA. Když dorazí zubař, dělá zuby, když pekař, peče chleba, když... No a Griselda rozumí obhodu s koksem… Je to dramatický a jde to celkem rychle – jako by nebylo moc co vyprávět. Třeba jeden díl je věnovanej její osobnosti – teda v časech, kdy ji začíná pomalu jebat v palici, což z ní dělá nesnesitelnou svini. No nevím… asi by z toho byl dost dobrej celovečerák! Možná je to i tím, že se tvůrci celkem vzdálili od reality… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Drogová královna Griselda Blanco, prodávala kokain za 80 milionů dolarů měsíčně. 2.) Syn, Michael Corleone, žaluje Netflix za „neoprávněné“ použití podoby a identity svojí matky. 3.) Thx za titule “Tereza Nesvačilová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (365)

Zajímavosti (7)

  • V čase 39:28, kdy probíhá párty na lodi, má mezi ostatními kolumbijskými ženami cameo americká pornoherečka Vanna Bardot. (Dr_Virus12)
  • Skutočná Griselda spáchala svoju prvú vraždu, keď mala len 11 rokov. Uniesla chlapca z bohatšej časti mesta Medellín a vypýtala si za jeho život výkupné. Keď zistila, že jej to asi neprejde, nevinného chlapca bez váhania zabila. (Motinski)
  • Konzultantkou tohoto seriálu byla policistka June Hawkins – ta ve skutečném životě sehrála zásadní roli při dopadení Griseldy Blanco. V této minisérii ztvárnila June herečka Juliana Aidén Martinez. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama