Reklama

Reklama

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi


Sithský lord (E04)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistryně Jedi provede znepokojivé odhalení. (Disney+)

Recenze (19)

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle měli vypadat prequely! Geniální epizoda od začátku do konce, drsný a smutný úvod, který je poslední kapkou v Dookuově odchodu z řádu. Mistryně Yaddle avšak cití, že není něco v pořádku. To co se následně rozehraje je perfektní kulminací animace, hudby, příběhu, režie a vizuální tvorby. Ať už vypíchnu nepříjemnou bránu hangáru, která celou dobu v pozadí se na vác nepříjemně směje a následně nabízí zučtování a nebo finální záběr. Skvělá práce a přesně tohle jsem si od seriálu sliboval! 10/10! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto bombastický díl, který je snad splněným snem všech fanoušků SW, a dostáváme zde přesně to, o čem celé SW jsou, a co od nich očekáváme. Dooku a jeho přechod na temnou stranu síly, který je lemován ztrátou jeho blízkých, z kterých viní republiku a radu Jediů. Hluboký náhled do mysli jednoho z nejvýraznějších padouchů Klonových válek a vidíme tak všechny pohnutky, které ho postupně vedli k tomu, aby se přidal na stranu Sithů. K tomu všemu opět výborná práce s atmosférou jednotlivých scén a hudbou. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Majsterka Yaddle je na stope sprisahania a zrady z rádov Jedi. Dooku musí preukázať svoju lojálnosť Sithom a strhne sa súboj na život a na smrť. Prevedenie: Tá scéna pri strome po smrti Qui-Gona, kedy Dooku asi jediný krát ľutuje akú cestu si zvolil bola epická. Na finálny súboj mohli tvorcovia zvoliť niekoho menej komického ako Yodovu sestru z druhého kolena ale aj tak sa na to veľmi dobre pozeralo so zimomriavkami po celom tele. 96% ()

Juraxin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to najlepšia časť ktorú nám môže seriál ponúknuť. Je to fakt skvele dobrodružstvo od začiatku až do konca. Je to príbeh ktorý je plný emócií, znázorňuje tu vynikajúcu réžiu a hranie sa postavami ako aj zlomový bod k temnej strane Dookua či epický súboj s Yadlle. Na záver by som povedal že je to fakt skvelý príbeh škoda že seriál už na to viac nenadviazal tak kvalitou epizódou 10/10. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na to jak okatě Yaddle stopovala Dookua dobré, ale tak tohle ztěží bylo poprvé, kdy se to stalo. Tahle epizoda se odehrává na pozadí Skryté hrozby a tak má atmosféru, zže by se dala krájet. Návrat Neesona a McDiarmida do svých ikonickcýh rolích je vždy vítaný no a Yaddle a její osud je zde popsán velice hezky stejně jako Dookovo dilema. Nemám slov a bezkonkurnečně nejlepší epizoda seriálu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama