Reklama

Reklama

Babiččin dům

Trailer

Obsahy(1)

Přes husté listí pomerančovníkového háje, v pálivém horku letního dne duchové minulosti a hříšníci dávno zapomenutí spojí své ruce a tančí děsivý tanec stínů a provinění, nevinnosti a msty... (D-ALVIM Video)

Diskuze

gein

gein (hodnocení, recenze)

Grandmothers.House.1988.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG je ke stažení

oli.G

oli.G (hodnocení, recenze)

Kto ste mi pisali mail ohladom tohto filmu a stale ho chcete, napiste mi do CSFD posty.

 (hodnocení, recenze)

Jeden z mých oblíbených filmů,který dokonale navodí dusivou atmosféru neprostupného pomerančového háje zalitého letním horkem. Jako malý jsem film strašně prožíval,a dokonce jsem se sestrou hrál scénky z něj- třeba,jak je zavřena v lednici. Hezky je zde naznačen typický amer. životní styl- bílé vily,cadilaky,pikniky,prostě Amerika se vším všudy. Kim Valentine v roli Lynn se mi víc než líbila... Len Lesser jako Spike působil opravdu jako nevyzpytatelný démon, s orlím nosem ,šla z něj docela hrůza.Brinke Stevens co by šílená matka nevypadala zrovna,že by svou posedlost předstírala,tak byla přesvědčivá. Mám VHS s tímto filmem,ale jelikož jsem jej již asi 200x přehrával,projevilo se to na kvalitě. Proto nyní sháním tento film na DVD,v orig. nebo i se simultáním překladem. tel. 731848104. Thanks.

 (hodnocení, recenze)

Také bych byl za tento film na jakémkoliv nosiči moc vděčný. Prosím ozvěte se na jktrans@seznam.cz Děkuju

 (hodnocení, recenze)

Ahoj všem, prosím každého, kdo má kopii a nebo snad originál tohoto filmu na jakémkoliv nosiči /VHS, DVD.../, ať se mi prosím ozve na tel.č. 604 96 55 60. Koupím! Děkuji všem, nemohu tento film nikde sehnat. Mám celkem slušnou sbírku hororů, takže o další spolupráci nemusí být řeč... Zdenek

Reklama

Reklama