Reklama

Reklama

Krvavá stopa

Obsahy(1)

Studentka Lara se dovídá, že její rodiče a malá sestra zahynuli v Rumunsku při autonehodě. Lara je zmatená, protože jí nikdo nedokáže říct, co přesně se stalo a sama netuší, co vlastně její rodina v Rumunsku dělala. Jako jediné řešení vidí vypravit se na místo nehody a pokusit se objasnit všechny okolnosti. Krátce po příjezdu ale lituje, že ji kdy napadlo do Rumunska odjet. Ona i její přátelé, kteří ji doprovází, se ocitají ve smrtelném nebezpečí. V okolních lesích totiž žijí děti, které se staly obětí genetického experimentu. Ten z nich udělal krvelačné bestie… (Vapet Production)

(více)

Recenze (40)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

No do prdele! Já si to původně spletl s Eastwoodovým stejnojmenym filmem, ale řikal jsem si, že když už to mam, tak se na to mrknu. Takhle jsem si už dlouho nenadával. Děj o ničem, herci nesympatičtí až na půdu a kamera? Co to tam s ní jak secvičovali? To už snad ten nejhorší handcam horor je přehlednější, než tenhle škvár. A podle skutečnejch událostí? No to nemůže nikdo myslet vážně. Panebože! ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Tak tohle béčko je pro mě velkým překvapením na poli německého hororu. Svérázná studentka Lara se dozvídá, že celá její rodina měla smrtelnou autonehodu kdesi v Rumunsku. Celé jí to nejde z hlavy a tak se s přáteli vydá na cestu do Rumunska, kde zjišťuje strašlivou pravdu o svém otci. Navíc je nucena i se svými přáteli čelit děsivému výsledku humanitárního počínání svého otce ve formě zmutovaných a řádně krvelačných dětí. Pomocnou ruku ji podává mladá Rumunská dvojice, která se na všem evidentně zpočátku podílela. Celý snímek disponuje opravdu hutnou atmosférou a překvapivě slušnými hereckými výkony. Dočkáme se i gore scének, před kterými bohužel kamera většinou uhýbá, což je velká škoda. Vše je okořeněno i kapkou lesbické erotiky, která dodává snímku nádech starých poctivých béček. Spíše klipově snímající kamera dodává Bukarest Fleisch pekelné tempo, které nedává prostor ke zbytečným nudným sekvencím. Podtrženo sečteno, nakonec si snímek i tu čtvrtou hvězdu zaslouží. ()

Reklama

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Zde není potřeba se nějak výrazně rozpisovat ! Po 20 - minutách musí být každému jasné, do jakého paskvilu se pustil. Režisér musí být (určitě) velký fanda do hororů ...a tak si nejspíše řekl, když můžou jiní vypustit své " díla " do světa, tak proč né Já ! Špatné horory mi nejsou proti srsti, ale " čeho je moc, toho je příliš " ... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Guláš který nám tu němečtí soudruzi předkládají je chvílemi stejně otravný, jako maso servírované ve filmu rumunským dětičkám. Zásluhu na tom má nevalný scénář, naprosto debilně se chovající postavy, zmatený střih a slaboučké výkony hereckého ansámblu, zvlášť jeho mužské části. Pravda, atmosféra nebyla z nejhorších, Nikita byla hezká a sympatická holka (navíc dokázala se střelným zraněním vesele lítat po lese), ale jakékoliv klady sráží veletrapné scény, jako je výroba samostřílu z láhve, prezervativu, větvičky a kapesního nožíku. MacGyver by záviděl. Lesbická scéna navnadí, ale nakonec zklame svou polovičatostí a závěrečná výzva k poznávání krás Rumunska se u mne také jaksi minula účinkem. Tohle maso z Bukurešti mi víckrát nesmí na stůl! ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Děsně stupidní film. Prý podle skutečných událostí. KECY. To mi chtějí namluvit, že holčička sežrala plechovku s masem a pak lezla po zdi do druhého patra? Spoustu nelogických věcí. Hlavní hrdinka : příšerně nesympatická kráva. A těsně před koncem..... jedna postřelená, druhá pošahaná, ale navzájem si lízaly frndy. To byl hnus! Film označuji jako "odpad roku 2009" ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama