Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Šokující nástěnná malba odhalí, s kým to studenti z Hartleyské střední potají táhnou. Její autorku Amerie kvůli tomu ale všichni zavrhnou. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (19)

Škola zlomených srdcí (2022) 

Zkouknuty první dvě řady. Je to fajn, je to oddechový, nenáročný, zamýšlet se nad zápletkami je spíše nežádoucí, většinu postav jako bychom už někde viděli (ať už vzhledově nebo povahově). Každá řada má svou menší drama zápletku, která se na konci vyřeší a kruh se tak uzavře. To kvituju. Takže jestli máte chuť na trable s láskou, vztahy, identitou oblečenou do teen kabátku, netrváte na hetero vztazích a neuráží vás, když někoho oslovují ve třetí osobě, tak směle do toho. V rámci žánru a cílovky uspokojivý počin. ()

Série 1 (2022) (S01) 

Škola zlomených srdcí není špatná. Postavy mi přišly fajn, prostředí ok, takovej hezkej standart. Je to od Netflixu takže s láskou a pohlavím všeho druhu se počítá, kdo s tím má problém, tak tenhle seriál raději vynechte. Můj problém byl tady v tom, že jsem tomu příběhu a postávám chvílemi vůbec nevěřila, přišlo mi, že jsou do děje vkládány věci čistě účelově a celkově to prostě šustí papírem až hanba. Přesto jsem se bavila, chtěla jsem vědět o co tam jde a určitě se podívám i na další řadu. 3,5* ()

Ma-pička (2022) (S01E01) 

Je to trochu kostrbatý. Ale lhala bych, kdybych tvrdila, že mě nezajímá, co se Harper stalo. ()

Renesanční kozy (2022) (S01E02) 

Harper někdo ublížil, to je asi jasný každýmu. Řekla bych, že ta naštvanost na Amerie bude v tom, že tam v tu chvíli pro ni nebyla a nechránila ji (dost možná tam budou figurovat drogy). Třeba se mýlím, tohle by bylo asi největší klišé. Postavy mi přijdou fajn, jen mám problém tomu všemu chvílemi věřit. Ten scénář podle kterého postavy jedou mi přijde až příliš zjevný. ()

Paráda (2022) (S01E03) 

Nic moc se tam neděje. Prohodily se nám akorát role toho, kdo s kým chce kamarádit, teda nakonec nechce, ale... zmatené to roky. Co se mi fakt líbilo, vzhledem k cílovce, tak ukázka toho, jak může vypadat komunikovanej sexuální styk. Palec hore. ()

Táhněte (2022) (S01E04) 

Harper další díl: ,,Nechtěla jsem ti ublížit! Prostě se to stalo!" :D A teď bez legrace. Bát se těch, co mají "pomáhat a chránit" jen proto, že nějak vypadáš, by už dávno mělo být sci-fi. Šílený. ()

Pták bufeťák (2022) (S01E05) 

Ach Cashi! Sice se na něj dívám pořád trochu podezřele kvůli tomu prvnímu dílu a jeho napojení na drogy, ale.... Jinak mě na těchto seriálech obecně fascinuje ta absence rodičů, kteří v životech svých potomků vlastně nehrají žádnou roli, s výjimkou situací, kdy je třeba ukázat, že jim je ničí nebo jen dokázat jejich existenci krátkým záběrem. ()

Angeline (2022) (S01E06) 

Sasha a její posedlost sama sebou jsou fascinující. Pak tu máme kluka s traumatem, kterýho nikdo neřeší, přestože sama ředitelka řekla, že o tom videu, kde ho napadl policajt ví (proč by to jakkoli řešila, včetně infa rodičům). Konec opět dokazuje, že tu tvůrci dost vaří z vody a slepují příběh jak se dá, aby jsme se doplazili k osmé epizodě a snad pointě rozchodu kamarádek. ()

Šerif (2022) (S01E07) 

Myslím si, že málokdo ihned nepokračuje poslední epizodou. A konečně víme, po kom Spider pořád kouká. Já si fakt jistá nebyla. :D ()

Trojka mečů (2022) (S01E08) 

Díl nabitej pomalu jak celovečerák. Zakončení, vysvětlení. Asi můžeme bejt spokojený. ()

Série 2 (2024) (S02) 

V druhé řadě odhalujeme identitu Ptačího magora, kterej má bůh ví proč pifku na Amerie. Jsou tu staré známé postavy, některé dost upozaděny, a tři zcela nové, které dostávají kus prostoru. Rodiče tu už zcela absentují, není na ně prostor a čas. A já se bavila víc jak u první řady, snad proto, že už má člověk postavy zase víc nakoukaný. Pořád to chvílemi nedává smysl, ale to asi život každýho teenagera. 3,5* ()

Ptačí magor (2024) (S02E01) 

Vypadalo to, že se budeme zaobírat skutečností, že i muži jsou lidi. A já už zvedala oba palce vzhůru. Ale vypadá to, že to nedopadne. Popravdě mě už v minulé sérii zklamalo, že vyšumělo do ztracena to, jak hnusně se Amerie zachovala ke Spiderovi. ()

Hrob pocitů (2024) (S02E03) 

Nějaké tipy na Ptačího magora? ()

Král démonů (2024) (S02E05) 

Každej si zaslouží trochu toho pokakanýho štěstíčka. ()

Prostě kraviny (2024) (S02E06) 

To přehazování si partnerů kapku únavný, což? ()

Vossovy hrozny (2024) (S02E07) 

Snad se Missy už probrala a uvědomila si, že káže vodu a pije víno. Jdeme do finále. ()

Kluci nebrečí (2024) (S02E08) 

Malé špinavé tajemství odhaleno. Co jsme si to jsme si, pěkně hezky do kolečka si podáme ruku. Bude třetí řada? ()

Reklama

Reklama