Reklama

Reklama

Škola zlomených srdcí

(seriál)
  • Austrálie Heartbreak High
Austrálie, (1994–1999), 154 h 18 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Todd Hunter

Hrají:

Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche, Ada Nicodemou, Rel Hunt, Putu Winchester, Salvatore Coco, Barbara Gouskos, Ivar Kants, Stephen O'Rourke, Abi Tucker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(209)

Obsahy(1)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet… (Kubesz)

Recenze (118)

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se dívala, když jsem měla asi 12 nebo 13 a zamilovala jsem do něj. Upřímně si na něj už moc nepamatuji, ale vím, že se mi to líbilo. Mám ráda seriály, či filmy ze školního prostředí. Není to bůh ví jak dokonalé, ale mám na tento seriál dobré vzpomínky a pětku jsem dala spíše z nostalgie. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, Radyo. Ale každý seriál má pár hodně dobře natočených dílů, a zdálo se mi, že tady jich je trochu víc než obvykle. Ale tenhle seriál byl zajímavý ještě jednou věcí - pokud jste sledovali bílého králíčka, tak byl vytetován na rameni sličné kyberpunkerky Dujour alias Ady Nicodemou alias Katariny z Heartbreak High:) ()

Reklama

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie kedy som sa ponáhľal zo školy domov aby som nepremeskal ani jednu časť na Nove dávam 4*. Vždy to bola taká oddychovka pre mňa. Podobné veci som prežíval aj ja na strednej škole. Tento seriál bol ako naozaj podľa skutočnosti a dospievaní. Každý mal svojich sračiek až po krk, stredoškolské lásky atď a nie ako zbohatlícke BH 90210, ktoré sa snažilo hrať na rodinné pozlátka . Rád by som si pozrel seriál znova ale nikde (zatiaľ) sa už nedá zohnať a žeby ho dávali opäť v TV tak asi ťažko po tých rokoch a dobe prevratu žánrovitosti. Ak by ho mal niekto tu z prítomných komentujúcich poprosím správu a dohodneme sa 😉 ()

brando 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mladí, který jsem žral jako většina mých spolužáků na tehdejší stanici SuperMax. Nejde o žádný zásadní seriál, ale je určený pro cílovou skupinu, kterou dozajista zasáhl. Určitě záživnější než ty dnešní telenovely a většina seriálů. S pomocí nostalgie krásné tři šterny. A navíc pozornému oku dozajista neunikly dvě představitelky ze seriálu v prvním Matrixu. ()

Jiri9 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, klaním se a cokoliv jiného. Jenže tenhle seriál je prostě srdcovka. Ať si říká kdo chce co chce ale tohle má úroveň. Scénarista se nebojí nechat umřít hlavní postavu(s těma to tady bylo na pováženou). Ale k jednomu se musím přiznat Katarina byla moje dětská láska. Je prostě nádherná a pokud se teď kouknu jen na upoutávku pocity se stále vracejí. Byla prostě top. Stejně jako ostatní postavy. Tento seriál, myslím tím hlavně první 2 až řady jsou prostě vynikající. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Postava herce Ruperta Reida, Declan Costello, byla pojmenována po zpěváku Elvisu Costellovi, jehož skutečné jméno je Declan MacManus. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama