Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka (Anna Polívková) je špičková manažerka v oboru globálního finančnictví. Svou prací doslova žije a je na dosah životního úspěchu – pokud se jí podaří dotáhnout obchod s tureckou stranou, stane se ředitelkou firmy pro celou Asii. Oslepena vidinou životního trumfu ale stále víc přestává vnímat potřeby svých nejbližších – dospívajícího syna (Jan Dlouhý), který prožívá svůj první vztah, i manžela Jiřího (Roman Zach). Hloupá sázka se synem, že ujede na kolečkových bruslích víc než sto metrů, ji ale zastaví v rozletu. Zlomí si obě ruce v zápěstí a ona, žena zvyklá všem poroučet, je najednou zcela odkázána na pomoc druhých. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když někdo říká jeden vtip pořád dokola a vy se mu ze soucitu smějete?.. Lehká paralela s karanténním období v covidové době, ale absolutně nepřináší nic poutavého.. Pořád dokola se musíte dívat, jak naprosto ohraná Polívková není schopná normálně fungovat bez rukou. Vejdělek se rozhodl, že bude po čtyři týdny trápit diváky svými rychle spíchnutými povídkami, které rozplácl na celovečerák. Ale pokud si ulítáváte na humoru, kdy si zraněný člověk není schopen natáhnout kalhotky a jste schopní to vydržet třeba desetkrát po sobě, je to ideální.. Za mě bolestivá hodinka, kdy jsem ale aspoň dostal chuť si objednat jídlo. Není to celé jen kampaň Boltu? 15% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Anička opět dokazuje, že nejen na divadle, ale ani ve filmu nemá momentálně jako komediální herečka konkurenci (neumím si představit v dané roli nikoho jiného). Co se filmu týče, za mě fajn, hlavně díky Aničce zábavná oddychovka, která chvilkama zacházela až do hororu. To ve chvílích, kdy si člověk představil, že by se v podobných situacích sám ocitl. 70% ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tolikrát omílané téma pracovní vytíženosti v závislosti na rodinu ve 21. století je tu zas. A zase jeden manažer, tentokrát manažerka, která staví práci nad rodinu. Trochu bych se jí ale zastal. Manžel, synovi to moc neva, své ženě vyčítá, že nemá tolik času pro něj. Ale když se stěhovali do luxusního domu a kupovali si nové auto, asi mu to zrovna moc nevadilo. Jenže vrcholem je odpískaná dovolená. Lenka si navíc tvrdohlavě stojí za tím, že jakoukoli pomoc nepotřebuje a tak holt musí spadnout držkou na zem. Lehce nápaditá a místy i docela zábavná komedie. ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Tak ČT se zdatně přibližuje seriálům na Nově a Primě. Humor pro lidi, kteří mají vypnutý mozek a ty to možná pobavilo. Původně jsem chtěl dát odpad, ale Polívková byla dobrá a tak jednu hvězdu za ni. Zato ten malý kluk, to byl děs běs, vypadá tak na dvanáct a hraje maximálně jako desetiletý a má předvádět postelovou scénu? To se fakt nepovedlo ani omylem. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Předchozí Vejdělkovy "humorné hodinovky" jsem neviděl, nicméně pokud jsou podobného ražení jako Ruce v záruce, tak to teda potěš koště. Rýmovaný název, poutavý námět a solidní obsazení nejsou vždy zárukou kvality, je-li samotné zpracovaní bezradně jalové a na hony vzdálené komediálnímu žánru, k němuž se hlásí. Párkrát jsem se pousmál, to je pravda, ale čekal jsem rozhodně větší nálož humoru a fyzického herectví. Polívková a Zach jsou sympatičtí herci, ale zde nemají bohužel moc co hrát, zatímco mladý Jan Dlouhý mi přišel těžce nesympatický (a nebylo to jen tou postavou). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Krausovi bydlí na adrese K Haltýři 7, Praha-Troja. (sator)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama