Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Western

Recenze (1 254)

plakát

Pravo na prošloje (1989) 

Nudné, rozvláčné a o ničem. Když si vezmu, že námět byl dle předlohy normalizačního komančského ministra Chňoupka, tak je jedna hvězda až moc.

plakát

Červnové dny (1961) 

Zajímavý film, který je odrazem doby a nastupující nové vlny. Žádné budovatelské údernictví, ale normální mladí, kteří mají své lásky a trápení a k tomu poněkud upjatého vychovatele, který až v závěru pozná, že se v nich mýlil.

plakát

Bakaláři - Korálky (1973) (epizoda) 

Tak toto byl příběh o tom, že jaký si to uděláš, takový to máš, což se velmi týká právě výchovy dětí. Mnozí rodiče kolem dětí skáčou, podobně jako zde maminka a babička, které holku vyloženě rozmazlují a pak se takoví rodiče diví co se stalo, když dítě přece mělo všechno. Já bych v tomto případě neodsuzoval tu holku v podání Šafránkové, ale ty dvě, které ji takto vychovaly.

plakát

Proč nevěřit na zázraky (1977) 

Ten film se měl jmenovat "Proč nemáme věřit filmům natočeným komanči", protože je to naprostý paskvil v Jižních Čechách by Američané byli daleko dřív, kdyby nebylo demarkační linie, ale ve filmu lidé pořád jen čekají na Rusáky a o Američanech ani zmínka a navíc je to strašně naivní, působí to jako by scénář dělal někdo pod vlivem drog.

plakát

Dynastie Nováků - Mejdan (1982) (epizoda) 

Tak tento díl mne dorazil. Medvecká jako zpěvačka, která se při pomalé písničce svíjí jako při rokenrolu a Kenk v podání Ringo Čecha k tomu ta rvačka, která je kamuflovaná až to fakt bolí.

plakát

Dynastie Nováků (1982) (seriál) 

Tak tady nám tvůrci jasně předvedli to, jak lze i s celou plejádou výborných herců natočit podprůměrný seriál. Postavy jsou nevěrohodné, humor je těžkopádný a silně kulhá a když jsem viděl Medveckou, jak se při "zpěvu" pomalé písníčky svíjí jako bodnutá včelou, tak to byl vrchol.

plakát

Los Amigos (1973) 

Nechápu proč Italové tak umanutě točí westerny, protože je to asi tak westernové jako je film z dějin Evropy evropský, pokud jej natočí v USA. V tomto filmu jsou sice dva dobří herci, ale jeden hraje takového Tómu Hluchoněmce a druhý naprostého hlupáka a i jinak je to totální hloupost.

plakát

Stíny v mlze - Královna majálesu (2024) (epizoda) 

Chtěl jsem dát pouze tři hvězdy, ale pak jsem si vzpomněl na různé ty Hvary a jiné podobné výtvory odehrávající se na Jadranu a ještě jednu jsem přidal, protože toto je o ty čtyři hvězdy převyšuje.

plakát

Vytoč mého agenta (2024) (seriál) 

Celé to ztrácí na tom, že nejde o původní český seriál, ale o česko-slovenskou verzi francouzského seriálu. Prostě z toho čiší to cizí prostředí, není to naše. Herci jsou dobří a za ně také dávám dvě hvězdy.

plakát

Constantine (2005) odpad!

Tak tyto mysteriózní fantazie mne opravdu neberou, takže sorry.