Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

Medwídek 

všechny recenze uživatele

No, já neviděl žádný GRINDHOUSE a abych pravdu řekl, ani mě to neláká. Viděl jsem trailer na tento "trailer", ale doopravdy jsem si myslel, že se jedná o film a tak jsem se chtěl podívat o čem vlastně je :) no koukám, že o ničem:D tak aspon vím, že jsem ho viděl a teď jej mohu hodnotit. Tak 4 hvězdičky za tří minutovou šílenost :) protože víc bych asi přes srdce nepřenesl! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez a brak. To je spojení, které už unavuje. Umí ten chlap něco jiného?! Pak má ještě pitominky pro děti. Třeba romanci bych si od něj dal, cokoliv, v čem nebude hrát stejná sorta herců-oblíbenců, třeba klidně remake české Popelky, spinoff Instiktů Jaromíra Soukupa, reboot Života na zámku, prostě něco odlišného od kolovrátkových a jednostrunných výtvorů. Danny Trejo, super cool, to už víme, že je, akorát na něj přijde do kina rodinka myší, co v tom kině přebývá, a netopýři, kteří sem přišli přečkat zimní období. Ne, už nestojím o tenhle pitomý škvár. Chce to změnu tvorby. Takhle se zaseknout nemá smysl. Nezbývá mně než to poslat do kytek. 0/10 ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle trailer tomu se říká akce, akce a zase akce, bez děje, bez dialogů, ale s akcí a to ve velkém. Ono jestli podle toho natočí nakonec Rodriguez opravdu film (grindhouse jak dělaný), tak už to možná zratí to kouzlo, poněvadž když je celý film odvyprávěn v kostce, tak dokonale jako v tomto traileru, co zatraceně pak dáte do filmu? No nevím, počkám si na film a uvidíme, mně tenhle trailer dost pobavil, teda hlavně jsem se u něj dost nasmála, mně totiž grindhousey přijdou k smíchu skoro vždycky, i když to režiséři obvykle mysleli zcela vážně, obvykle jsou jejich výsledné grindhousey dosti legrační. Ale co se týče natočení tohoto traileru, tak to klobouk dolů, Rodriguez prostě akční scény umí. "Mějte slitování, otče. Bůh má slitování, já ne." 80% ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Jeden ze čtyř fiktivních trailerů z projektu Grindhouse o který se, stejně jako v případě Planety Teror, postaral Robert Rodriguez. Tomu stačilo obsadit do traileru Dannyho Treja a měl o zábavu postaráno, protože jestli umí někdo zahrát správně namíchnutého Mexikánce, tak je to právě Danny. A pokud se ještě jmenuje Machete, nosí stylovou vestu, za pasem má mačetu a na motorku si klidně namontuje gatling, tak je jasné, že žadný protivník nemá šanci a žadná žena mu nemůže odolat. K tomu přidejme Cheeche Marina a Jeffa Faheyho a máme tu zábavnou, akční jednohubku, která se Robertovi tak zalíbila, až z ní udělal regulérní celovečerák. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama