Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který měl připravit na to, co přišlo v roce 2010 - film Machete, osobně nechápu, proč to někdo dělal, když jsou tam záběry z filmu, který vyšel až o 3 roky později, ale v té době za to byli lidi asi rádi. Divné, co se okolo Macheteho pořád děje. Natočený je to za pár týdnu a pak trvá i několik let to uvolnit do kin....40% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Grindhouse mal zmysel už len pre tento trailer a najmä preto, že z tohto fake traileru naozaj vznikol plnohodnotný celovečerný film a ešte aj aký- jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec. Trejova životná úloha a Rodriguez vo forme dodávajúci tomu správny mix humoru ,akcie a uletenosti. Učebnicové výplachové béčko a pre mňa absolútne bezchybná záležitosť. They just fucked up with the wrong Mexican!!! 100% ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle trailer tomu se říká akce, akce a zase akce, bez děje, bez dialogů, ale s akcí a to ve velkém. Ono jestli podle toho natočí nakonec Rodriguez opravdu film (grindhouse jak dělaný), tak už to možná zratí to kouzlo, poněvadž když je celý film odvyprávěn v kostce, tak dokonale jako v tomto traileru, co zatraceně pak dáte do filmu? No nevím, počkám si na film a uvidíme, mně tenhle trailer dost pobavil, teda hlavně jsem se u něj dost nasmála, mně totiž grindhousey přijdou k smíchu skoro vždycky, i když to režiséři obvykle mysleli zcela vážně, obvykle jsou jejich výsledné grindhousey dosti legrační. Ale co se týče natočení tohoto traileru, tak to klobouk dolů, Rodriguez prostě akční scény umí. "Mějte slitování, otče. Bůh má slitování, já ne." 80% ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší část projektu Grindhouse. Člověk z něj cítí staré, dobré a šílené časy ala Desperado a jemu podobní. Zrovinka Desperada mi také asocijuje barman z uplivaného baru, který se zde dal, zdá se,na víru (ale způsoby toliko nezměnil). Film, co si na nic nehraje a pyšní se svou prvoplánovitostí, bude buď céčko, nebo prvotříční béčko. Držím palce. "They fucked up with the wrong Mexican." ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama