Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavne, niekedy k smrti zábavné (slovná výmena medzi policajtmi). Oceňujem vizuálne dokonalú vernosť 70s a skvelý námet o Dni vďakyvzdania (imho by si to zaslúžilo celovečerák). Ale na 100% to nie je - vraždy sú bohužiaľ skoro stále na ten istý spôsob (odseknutá hlava), ale na 80% to stačí ;) ... holiday slashers live on! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Eli Roth je looser bez špetky talentu a jediné co umí je vršit jednu pseudobrutální vraždu za druhou... no, někomu to dělá dobře, někoho to znechucuje, mě to jen nudí. Ve fake traileru v rámci Grindhouse se pokusil přidat i trochu parodie a naštěstí se mu to místy i povedlo a prkrát se některým jednodušším vtipům usmát i jde... ale pořád jen hodně křečovitě. ()

Reklama

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Trailer skvělej, ten je za 5 a diskuze o tom, co z toho vznikne je mimo. Hodnotíme trailer, samotnej film budem hodnotit příští rok. A já se těším. PS: oproti traileru na Machete je tento o dost míň "rozjetej" ....což ovšem má taky něco do sebe a je to snad i nostalgičtější (jaký jiný trailery než statický ?!) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je najlepšia vec od amerického režiséra Eliho Rotha, čo som doposiaľ videl. Krátky, fiktívny trailer na starý, béčkový slasher horror. Je to jeden z niekoľkých podobných úletov, ktoré sa objavili v retro horrorovom projekte "Grindhouse". Originálna a vtipná myšlienka natočiť upútavku na neexistujúci film. *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Eli Roth na ploše dvou minut zvládne to, co někteří jiní režiséři nezvládnou v "celovečeráku". Nápadité provedení a notná dávka ujetosti tomu nechybí. V rolích se objevují Rothovi oblíbenci, jako Jay Hernandez, Liliana Malkina, nebo dokonce režisér Roth osobně. Stylově to Roth zvládá na jedničku, nebojí se experimentovat a s hororovým žánrem si umí vyhrát a ironický podtext je opravdu hutný a syrový. Jedinou chybou je, že je to tak krátké. Takový krvavý Den díkuvzdání jen tak někdo nepamatuje. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama