Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět ve své staré formě a je pěkně nadržený. Když se k němu připojí naprosto stejně zvrhlá Tiffany je o zábavu postaráno. Bylo na čase aby tato série přišla s něčím novým, protože trojka už byla na hranici průměru a její kvalita byla nic moc. Zde si stejně jako mnozí budu ještě dlouho pamatovat hlášku, se kterou Chucky zabodoval při svém sexuálním řádění. Líbilo se mi technické provedení jednotlivých vražd, které bylo hodně nápadité a ještě neokoukané. Hřebíky a střepy prostě dokáží udělat pěkně morbidní show. Jennifer Tilly byla k sežrání v těch uplých hadříkách a milenecká krize obou psychopatických panenek k popukání…7/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ne tak zábavné jako pětka, která je mnohem víc komendiálnější, tohle bylo pořád ještě příliš romantický. Ale tak celkově jsem si maximálně užila Jenn Tilly, samozřejmě Alexis Arquettovou ;) jako emo hošíka, klasickou pokojskou Kathy Najimy a Gordon Michael Woolvett a Katherine Heigl mi připoměli, že pár let po Nevěstě získali role v pro sebe nejzásadnějších seriálech - Andromedě a Chirurzích. Něžné byly samozřejmě odkazky na To je vražda, napsala a Frankensteinovu nevěstu při zrození Tiff. "I don't know, what Martha Stewart do?" ()

Reklama

pend 

všechny recenze uživatele

Poprvé za 3, po opakovaném shlédnutí dávám za čtyři. Proti předcházejícím dílům přesun ke komedii se spoustou černého humoru. Oceňuji řadu odkazů na další filmy: hned v úvodní scéně na policejní stanici..., hřebíky v hlavě jednoho policisty atd. R. Yu prokázal znalost horrorů a natočil film, který se nebere vážně a taky se to nebojí říct, občas až hraničící s parodií. Pro skalní fanoušky prvních dílů to může být docela problém. Jinak je to docela krvavé a bodycount je hodně vysoký, kam se na Chuckyho hrabou Jason a Michael...a navíc se u toho pobavíte. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Don Mancini se zbláznil, i když asi i on si konečně uvědomil, že sériovej vrah s ksichtem panenky je pěkně debilní nápad, tak se asi zhulil a s kolegou Ronnym Yu natočili tenhle brak. Jenže Satanovo noho div se, vono to funguje. Teda chvílema jsem si říkal, jak by tohle vypadalo, kdyby to natočil třeba takovej Rob Zombie (jehož Living Dead Girl tu zazní při otvíracích titulcích, vůbec soundtrack to má dobře našlapanej). Chucky nám totiž konečně dospěl, našel si ženskou, vopíchal jí, přivedl do jináče a pak se jí pokusil ubodat nožem na chleba- inu von to byl vždycky romantik jak cyp. Svým způsobem dosud nejzábavnější Child's Play, ale i tak, tahle série je fakt děsná pruda :-) Aspoň že to pomrkávání na slavnější kolegy Jasona, Michaela nebo Pinheada jednomu přitiskne nablblej úsměv na vobličej... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|58%| Dějově je to opravdu hodně slabé + ty postavy jsou tak nevýrazné a tupé. Ale nějak bych se tím moc nezabýval. Chuck a jeho nevěsta – to jsou hlavní herci. ;) Jedna vtipná scéna za druhou následuje a já se bavil až do konce. Už to není ono jako první dva filmy – ty byli prostě nejlepší. Ale neříkám, že to nezabaví. Furt to bylo správně krvavé, od panenek hláškující, tak proč to úplně stáhnout do pekel. Lepší průměr, nic víc ale! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • V momentě, kdy Chucky zasáhne policajta hřebíky do tváře, tak Chucky prohlásí: „Proč to vypadá tak povědomě?“ Má tím na mysli Pinheada (Doug Bradley) z filmu Hellraiser (1987). (Raichu.Cz)
  • Domácim maznáčikom Tiffany (Jennifer Tilly) je tarantula menom Charlie. Patrí k druhu Avicularia Minatrix. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama