Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Au, tak tohle docela zabolelo. Po výborné jedničce mám sto chutí tomuhle fláknout čistý odpad. Tvůrci se ve snaze překonat jedničku a být akčnější rozhodli dát Chuckymu mnohem více prostoru (což by nijak nevadilo) a udělat ho dokonalejším, a tak tady Chucky normálně chodí a hýbe se (a to už mi vadilo). Tím totiž Chucky ztratil na své děsivosti. Pokaždé, když se objevil na scéně, myslel jsem spíše na to, jak dobře ten trik udělali, než na to – ty vole, to by mě fakt vyděsilo. Chucky tu je tak jen obyčejnou animáckou panenkou, která sice sem tam někoho zabije, ale vůbec jsem z něj neměl ten respekt, jako v jedničce, kde když se najednou pohnul, cítil jsem se nepříjemně. Tady to působilo trochu komicky. Detailní záběry na pohybujícího se Chuckyho fungují v pětce a šetce, které mají komediální nádech a kde je Chucky alfou a omegou, tady tomu ještě není, a tak je tento fakt spíše na škodu, než k užitku. Scénář je navíc hodně slabý a dost často průhledný, během 10-15 minut jsem dokázal odhadnout celý děj a každá další uplynulá minuta filmu mé domněnce jen dávala za pravdu. Kdybych měl vyjmenovat trojici nejhorších sequelů, Child´s play 2 by tam určitě patřila. Hodnocení nad odpad částečně i za hlavně seriálovou herečku Christine Elise, kterou ve filmu vidíme málokdy a kterou jsem si zamiloval již od dob Beverly Hills 902 10. 1.5* ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Fuckující Chucky a jeho smrtelné hlášky v druhém pokusu o zmocnění se Andyho těla. Oproti úvodnímu dílu sice ubylo atmosféry a momentu překvapení, ale pro dobro věci přibylo toho, na co divák s napětím čekal Chuckyho. Pro mě si celá "Child's Play" série (myšleny úvodní tři díly) udržují standatně vysokou úroveň a atmosféra - krev - zábava je nám dávkována velmi vyváženě..až bych to přirvnal k dalším "loutkovým" kultům z přelomu 80' a 90' Gremlins a Critters (pro podobné ptákovinky mám děsnou slabost, škoda, že se podobné věci už dnes netočí). Nebýt druhý díl plný morálních, rodinných žvástů v podobě pěstounské rodinky a u trojky překombinovaného, hloupého finále, by bych ochoten ohodnotit čtyřhvězdou, tahkle bohužel musím u obou puntík sebrat, ale i tak se jedná o velmi povedený, zábavný odpočinkový "horrůrek". ChP 1 - 80%, ChP 2 - 70%, ChP 3 - 65%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Na tom, že si dodnes dávam pozor, aby som počas zaspávania nespustil z postele ruku či nohu, majú zásluhu, okrem iných, aj dve ľakacie mašiny - Stephen King a Chucky. Vďaka zdravej minutáži (hodina dvadsať aj s titulkami) má vydarená DETSKÁ HRA 2 od začiatku ostré tempo, nemá hluché miesta a absencia mamy neprekáža, lebo ju zdatne nahradila rovina s nevlastnou, sympatickou, dospievajúcou ségrou (vtedajšia chvíľková hviezdička polokultovky Jump Street 21, Christine Elise). Jasné, je tu strata momentu prekvapenia, ale to je u sequelu samozrejmá vec a musím sa priznať, že dvojka sa mi v niektorých momentoch páči ešte o kúsok viac, ako milovaná jednotka (viac Chuckyho, viac nezabudnuteľných scén vrátane adrenalínového finále á la Terminátor...). ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Na moje velke prekvapenie sa mi dvojka pacila o trochu viac ako jednotka. Chucky pusta genialne hlasky a klaje ako pohan:) Ale to nieje jediny dovod preco dava vyzsie hodntenie ako som dal jednotke. Uz spominane oci boli velmi vydarene aj ked boli pre mna dost predvidatelne:) A nakonies si zahrame hru Chucky says.......CHucky says...move your ass:)) ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Chucky znovu vraždí bez skrupulí, Andymu opět nikdo nevěří, takže je to vlastně uplně stejný film jako první díl. Chybělo mi tam víc krve a víc gore efektů. Třetí hvězdu si ale vysloužil velice zábavným finálem v továrně na panenky Good Guy. Stejně tak mě v tomto dílu víc bavil hlasový výkon Brada Dourifa, který bych v dílu prvním spíš nahradil původním hlasem panenky. SPOILER: když si Chucky v závěru narve do krvavého pahýlu tu kudlu tak sem se tetelil blahem, stejně jako u konce nebohého továrního dělníka. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)
  • Film sa nakrúcal v Chicagu. (Darkage)
  • Autor scénáře Don Mancini uvedl, že v rané verzi svého scénáře byl film situován do období vánoční sezony, což by vysvětlovalo plný sklad panenek v závěru filmu v tovární hale. (Lajty)

Reklama

Reklama