Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V porovnání s předchozími díly mnohem slabší, málo epické, sevřené nudným a nenápaditým prostředím vojenské školy. Navíc malý zulukafr Tyler byl strašlivě otravný a cukrkandlový hošan Andy jakožto vojenský kadet směšný. Ale třeba karikatura vojenského holiče byla vtipná a De Silva byla sexy. Průměr, chvílemi mě to bavilo, chvílemi nudilo... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Tretí Chucky ma stále baví, no už to kolíše medzi 2 a 3*. Je to slabšie ako prvé dva diely no stále sa dá na to pozerať. Atmosféra sa trocha vytratila, náboj a spád tiež. Vraždy ostávajú na úrovni, no hlavne mi vadilo vojenské prostredie, v ktorom sa všetko dialo. Chucky je stále ten starý nepríjemný, vraždiaci, rafinovaný Chucky. Dúfam, že Detská hra 4 sa vráti tam, kde bola jednotka a dvojka. Ledva 50%. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|62%| Pořád obstojná záležitost, ale už to trochu ztrácí to pravé kouzlo. Hororová atmosféra z jedničky je pryč, velká zábava z dvojky asi tak z poloviny taktéž. Když je na scéně Chuck, tak je to ještě celkem výborné. Ale zbytek aspektů snímku jsou pryč. Herecké obsazení mě tentokrát moc nebavilo a děj už vůbec ne. Přesto bych to do pekel neposílal. Ale je to tak na to jedno shlédnutí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Natočit trojku za pouhý rok a děj posunout o celých osm let, to nebylo chytré. Navíc herecký strop Justina Whalina skutečně byl Jimmy Olsen v Supermanovi, všechno okolo byla jenom snaha. Nadto už dvojka Dětské hry postrádala jakoukoli vnitřní logiku, taky se objevily dva snesitelné nápady a všechno ostatní byl jen konstantní balast. Chucky je sice ideální sabotér a jeho výměna slepých za ostré byla ok, finále v lunaparku bylo příznačné, ale co dál? Andy jako teenager? Andy jako problémový hrdina bez bázně a hany? A Chucky neschopný čarovat voodoo v klídku? Ale no tak. Nebýt Nevěsty, byla by tahle série měla skutečně špatný konec. V ideálním světě by totiž dvojka byla mnohem lepší a na konci trojky by se Andy skutečně stal Chuckym a následoval by masakr v blázinci, kde celou tu dobu přechovávali jeho matku. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)
  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)
  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)

Reklama

Reklama