Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběhy Zbyňka, Alenky a Kateřiny jste sledovali v inscenacích "Podnájemníci" a "Otec nebo bratr". Ze Zbyňka a Kateřiny se stali manželé a z Alenky krásná mladá dáma. Matky a otcové nejlépe vědí, jak složité tím začíná období v životě rodiny. Slečna začíná objevovat dosud neznámý svět, v němž se bývalí nesnesitelní kluci mění v docela snesitelné mladé muže. Většinou ovšem s vlastnostmi, které se rodičům nejeví jako zcela ideální. Je-li Zbyněk bratr s povinnostmi otce, pak s Alenčinou dospělostí stojí na prahu starostí, které mu pořádně zamotají hlavu... Na řadě je poslední díl oblíbené komediální trilogie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Na primitivní zápletku předvedlo skvělé herecké obsazení co se dalo. Hlavně Hanzlík byl super a s bradkou vypadal úplně jinak. Škoda, že tak nebyl nasazován častěji. Jinak k této inscenaci není moc dodat. Interiéry zaujmou především množstvím plakátů. Ty bych čekal v dětských pokojích a ne i v bytech dospěláků... :-). Dávám za dvě elektronky. * * ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jestli to takhle půjde dál, tak ze mě za chvíli bude dědeček.." - "Strejda !!" Další přímo ukázkový snímek dokazující, že není až tak důležité míti Filipa, jako spíš dobrý scénář.. Měšťan dotahuje svoje rozčrtané motivy až do stupidní přepjaté krajnosti činíc charaktery zhusta ještě otravnější.. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a možná nejméně nudného. Poslední film mě o sourozenecké dvojici asi bavil nejvíc, ačkoliv nápad s tajemným nápadníkem není nijak bombastický. Pátrání po "amantovi" mladší sestry, která s ním komunikuje ve španělštině, je sice opět naivita nejvyššího stupně, ale lepší už to nebude. Celá série byla zakončena tak jak byla. A hodně dlouho si ji nedám znova. 60% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak jako se Alena zajímala o život Zbyňka a neustále mu do něj kafrala, podobným způsobem se teď snaží ovlivnit výběr partnerů její bratr. Ten to ovšem dělá velmi nešikovně a místy působí jako slon v porcelánu, tedy jako v minulých dílech sestra. Místo, aby si spolu promluvili a to zcela upřímně, chovají se chvílemi jako naprostí pitomci. Přitom to byla právě Alena, která dříve vyčítala svému bratrovi neupřímnost. Tentokrát ale přiznávám, že jsem se při některých scénách opravdu pobavil. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Také se přikláním k tomu, že tenhle díl je z celé trilogie nejslabší. Už je to opravdu nastavovaná kaše. Postavy už také nejsou tak komediální jako v předchozích dílech. Jaromír Hanzlík nesl všechno na svých bedrech úplně sám. Rozesmála mě Libuše Havelková co by třídní profesorka na třídních schůzkách. Používala neskutečné výrazivo a jak se při té mluvě krásně ošívala. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama