Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pecka a další pětizářez! Popis filmu od Apple+ vypadá jako úmorná drama nuda, ale je to víceméně úplný klam, protože Sharper je napínavý thriller plný zvratů, neskutečných podvodů a intrik sledující na první pohled odlišné osoby, ale čím hlouběji film jde, tím většího propojení se nám dostává a v samotném závěru se vše spojí do dokonalého obrazu. Tvůrci nám servírují zvraty, výborně zahrané postavy i spletitý příběh a celá tahle banda zlodějíčků, o které film pojednává, je teda sakra působivá. Spád, napětí, áčkoví herci a precizní podání celého příběhu dělají ze Sharper absolutní top shit pecku evokující skvělý Focus (Will Smith) a já jsem zas nadšený jak malé dítě, protože tyhle filmy já můžu. V jednom měl oficiální popis ale pravdu - nic není takové, jak se zdá. Luxusní záležitost! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo velké překvapení. Čekala jsem spíše nudu, takže jsem od toho neměla velká očekávání a ze začátku to i tak vypadalo. Trochu pomalejší tempo, příběh se lehce vlekl, ale pak se příběh odhaluje víc a víc a všechny dílky do sebe začínají zapadat a neskutečně mě to chytlo. Vymýšlela jsem si různé teorie, jak by to mohlo dopadnout (nakonec jsem to i uhodla), ale napětí krásně gradovalo, herci skvělý a sympatičtí. Opravdu jeden z lepších filmů ze streamovacích služeb, jaké jsem za poslední měsíce viděla. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„RYCHLOST, KLID, IMPROVIZACE“…  Začalo to jako nějaká červená knihovna (až jsem se musel přesvědčit, jestli jsem tady správně). Teprve potom se z toho vyklubal „kruhovej“ příběh o tom, jak si oškubat svýho hejla. To je taková hra, na kterou (asi) nemáme všichni žaludek a přesto se můžeme stát její součástí. I když prej „Poctivýho člověka podvýst nejde“… Samo o sobě je to vyprávění celkem zdlouhavý. Fajn je, že to dává (hlavně na konci) smysl. Není to žádná akčňárna, ale poctivě budovaný drama s fajn rozuzlením. Takový nenáročný, ale fajn pokoukání.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám macechu zlatokopku. 2.) Všichni po mně chtěj prachy.  ///  Thx za titule „Karel Himmer“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Hooodně dobré! Uvažoval jsem nad plným hodnocením, ale uvidím a dám tomu den, jak se mi to, co jsem teď viděl rozleží v hlavě. Ojeb na druhou, na třetí, na čtvrtou, atd. Tolik ojebů bylo ve filmu, že jsem se chvílemi i ztrácel a už nevěděl, kdo co hraje :)) Nenápadný film, který rozhodně zaujme hravosti podfuků. Doporučuji! ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Další z řadu podfukářských filmů s méně obvyklým způsobem vyprávění oklikou z pohledu jednotlivých postav. Pro diváka, který zná obdobné filmy (jako jsou série filmů Podfukáři nebo dnes už klasika Dannyho parťáci nebo Italian Job), se může zdát příliš předvídatelný, ale já jsem tento snímek uvítal, protože podobných v poslední době moc natočeno nebylo a jednou za čas mám na tento subžánr chuť a tu Sharper docela ukojil. 65% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama